'Nou Impuls' un pla que ajudarà amb fins a 4.000 euros a les perruqueries, estètiques, floristeries i tallers d'Onda

L’Ajuntament suma un total de 2 milions d’euros en ajudes directes a autònoms, comerciants i Pimes durant la pandèmia

'Nou Impuls' un pla que ajudarà amb fins a 4.000 euros a les perruqueries, estètiques, floristeries i tallers d'Onda
29/07/2021 -

Les perruqueries, salons d’estètica, floristeries i tallers de reparació de vehicles, motocicletes i bicicletes ja disposen de la seua línia d’ajudes a Onda després de ser menystinguts per la resta d’administracions públiques en les seues convocatòries públiques per a fer front a la crisi derivada de la pandèmia.

Així, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, en companyia del regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha presentat aquest matí el pla ‘Nou Impuls‘ dirigit específicament a aquests sectors i que comptarà amb una inversió per part del govern municipal de 372.000 euros que es distribuiran en ajudes que oscil·laran entre els 2.000 i 4.000 euros per beneficiari. Al setembre es publicarà la convocatòria i els tècnics de l’Ajuntament contactaran individualment amb les gestories i establiments que complisquen els requisits per a informar-los i ajudar-los a tramitar l’ajuda.

“Després d’escoltar les justes queixes de comerços onders que no han optat a ajudes hem decidit actuar des del govern municipal per a ajudar-los a tirar avant. La pandèmia ens ha ensenyat que aquesta societat necessita governs àgils, útils i eficients amb capacitat per a actuar quan venen dies foscos, per això tot l’equip tècnic i polític d’aquest Ajuntament s’ha deixat la pell, treballant a contrarellotge, per a posar en marxa, tramitar, aprovar i pagar aquestes subvencions tan necessàries”, ha comentat Ballester.

2 milions en ajudes directes

Després de ser pioners en la posada en marxa d’ajudes a autònoms, comerços i empresaris durant la pandèmia, amb una inversió d’un milió d’euros, tot seguit el consistori va activar el Pla Supera, amb 300.000 euros extra, per a ajudar als negocis que van haver de tancar per rebrots de Covid. A aquests dos plans li va seguir el Pla Resistir i la iniciativa del bo ‘Més Comerç‘, amb un pressupost de 250.000 euros i sota l’objectiu de fomentar les compres en els comerços d’Onda a través de 25.000 bons descompte per valor de 10 euros, dels quals ja s’han canviat quasi tots.

En total, l’Ajuntament suma més de 2 milions d’euros dirigits específicament a ajudar els empresaris, comerciants i autònoms a superar aquesta greu crisi i mantenir les seues persianes alçades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari