Onda impulsa una nova línia de 200.000 euros per als negocis que han tancat per rebrots del coronavirus

Onda impulsa una nova línia de 200.000 euros per als negocis que han tancat per rebrots del coronavirus
05/10/2020 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha anunciat que l’Ajuntament està treballant en una nova línia d’ajudes, dotada amb 200.000 euros, per a ajudar als negocis locals que han hagut de tancar amb motiu de rebrots del coronavirus, bé per resolució de l’autoritat sanitària competent o bé com a mesura de contenció de la propagació del virus.

Ballester ha recorregut aquest matí als locals que s’han vist afectats per la suspensió temporal i ha explicat aquesta mesura en primera persona als propietaris. El titulat ‘Pla Supera’ destinarà fins a 1.000 euros per establiment per a ajudar a pagar les despeses en concepte de quotes a la Seguretat Social, nòmines, lloguer, gestoria, telefonia, llum, aigua, manteniment de programes informàtics, dominis i hosting.

Aquesta nova acció del govern municipal respon a la situació provocada pel tancament temporal d’alguns establiments com a mesura de seguretat per a evitar la propagació de la Covid-19, la qual cosa suposa la paralització de tota l’activitat durant les quals no tenen accés a cap ingrés, però sí que han d’afrontar despeses.

“Aquests rebrots han tornat a posar contra les cordes a alguns negocis que havien anat recuperant a poc a poc la seua activitat, per això en aquests moments difícils hem d’estar al costat dels negocis locals, ajudant-los a alçar la persiana cada dia. El comerç local és la vida d’Onda i manteniment econòmic de moltes famílies, i tenen tot el suport d’aquest govern per a superar junts aquesta crisi”, ha apuntat la primera edil.

Les bases del ‘Pla Supera’ es publicaran durant els pròxims dies i contemplaran tots els períodes de confinament que afecten les empreses.

Pla Impuls Autònoms

Aquesta mesura arriba per a complementar el Pla d’Impuls als Autònoms onders, dotat amb un milió d’euros, que va posar en marxa l’Ajuntament davant la crisi econòmica provocada per la Covid-19 i que hui dia ja ha pagat la totalitat en ajudes a 480 autònoms.

L’objecte de totes dues línies d’ajudes és evitar que el tancament temporal dels negocis derive en el tancament definitiu i tinga com a conseqüència la pèrdua de llocs de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari