Onda rehabilitarà cases antigues del centre històric com a habitatges socials

Es garantirà un habitatge temporal per a joves en risc d’exclusió social, persones desnonades i víctimes de viogen

Onda rehabilitarà cases antigues del centre històric com a habitatges socials
02/12/2019 -

L’Ajuntament d’Onda rehabilitarà immobles en el centre històric per a destinar-los a habitatges socials al servei de famílies necessitades. Així, en un primer moment s’actuarà en tres habitatges i posteriorment s’aniran executant més immobles amb l’objectiu de crear un fons d’habitatges per a donar solució a les persones sense llar detectades pels serveis municipals. Cal incidir que aquest ambiciós projecte serà co-finançat pels fons per al desenvolupament regional (FEDER) de la Unió Europea.

D’aquesta manera, el consistori garantirà un habitatge temporal a joves en risc d’exclusió social, persones desnonades, víctimes de violència de gènere i persones sense llar fins a aconseguir la normalització de la situació social i econòmica.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Benestar, Família i Majors, Óscar Valero ha destacat que “el nostre objectiu és garantir la seguretat dels veïns d’Onda rehabilitant les cases antigues del conjunt històric de la ciutat i destinant-les per a l’ús de famílies bonic-parentals i amb pocs recursos”.

Valero afig que, a part de garantir un habitatge temporal als diferents col·lectius en risc d’exclusió social i laboral, “des dels Serveis Socials de l’Ajuntament es treballarà amb aquestes persones donant formació i suport laboral i social”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari