Onda instal·la un nou espai infantil al parc de La Panderola

Onda instal·la un nou espai infantil al parc de La Panderola
29/01/2021 -

L’Ajuntament d’Onda, després d’escoltar les demandes dels veïns en els diferents processos participatius que duu a terme, ha instal·lat un nou espai infantil al parc de la Panderola, ja que feia anys que estava en estat d’abandó i sense zona habilitada per als més xicotets. L’actuació, que arriba per a solucionar aquesta reivindicació històrica dels residents, comprén diversos gronxadors i jocs així com la col·locació de sòl de cautxú per a garantir la seguretat dels xiquets i xiquetes.

En aquesta mateixa línia, en l’aposta del govern municipal per millorar la qualitat de vida dels onders, durant aquest any i mig de legislatura ja s’han construït altres tres nous parcs infantils en la plaça 8 de març, carrer Luxemburg i plaça Espanya. A més, està en projecte una altra actuació en 2021 en la zona annexa al parc de bombers, al costat del nou Pump Track. Així mateix, també es renovarà la zona de jocs del parc de la Ceràmica així com els aparells de gimnàstica.

Sobre aquest tema, el regidor de Ciutat Sostenible i Saludable, Paco Pastor, ha explicat que “el nostre objectiu és fer d’Onda una ciutat més agradable per a viure, més saludable i amb més qualitat de vida, perquè crear espais per al present és bo per a tots els veïns, però crear-los per al futur d’Onda, els nostres xiquets i xiquetes, és molt millor”.

Tancament temporal dels parcs

Cal recordar que davant l’increment de casos positius per Covid-19 i la incidència acumulada a Onda durant les últimes setmanes, com a mesura preventiva l’Ajuntament ha tancat temporalment els parcs infantils, instal·lacions esportives i edificis municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari