Les obres d'embelliment del túnel d'entrada a Onda amb el gran mural ceràmic avancen a bon ritme

Els motius ceràmics han sigut elaborats pel Centre Ocupacional el Molí en col·laboració amb Grup Pamesa

Les obres d'embelliment del túnel d'entrada a Onda amb el gran mural ceràmic avancen a bon ritme
12/08/2022 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha tingut l’oportunitat de visitar, al costat de membres de la corporació municipal i responsables del grup Pamesa Ceràmica, les obres d’embelliment del túnel d’entrada a la ciutat amb la instal·lació d’un gran mosaic ceràmic.

Aquest projecte, impulsat pel consistori, s’emmarca en el pla d’acció #OndaBonica que té com a objectiu embellir la ciutat, millorar l’accessibilitat i fer valdre la ceràmica local. Per a això, els alumnes del C.O. El Vaig moldre han elaborat de manera artesanal diferents motius representatius del municipi amb el material ceràmic donat pel Grup Pamesa Ceràmica.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat: “Aquest gran mosaic ceràmic dels racons més emblemàtics d’Onda és la millor manera de mostrar que el nostre poble està ple de talent, cultura i bellesa. Complim amb la nostra promesa de donar a Onda l’entrada bonica que mereix”.

També han acudit a la visita Elena Roig, directora de comunicació del Grup Pamesa i Maite Marco, directora del Centre Ocupacional El Molí, dos grans aliats en la realització dels mosaics. Per part seua, Elena Roig ha afegit: “És una gran satisfacció poder contribuir a aquest gran projecte per a embellir la ciutat i que, d’altra banda, ajudarà a realitzar-se als usuaris del Molí”.

Onda Bonica

Cal destacar que el consistori també està executant altres obres que transformaran la vida dels veïns com són la remodelació de l’Avinguda País Valencià, la creació del passeig verd del Riu Sonella, la instal·lació d’una zona de jocs aquàtics al parc de la Ceràmica, la reurbanització de la plaça Corts Valencianes i la construcció d’un circuit Pump Track per a bicicletes i patins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari