Onda aconsegueix el 100% d'ocupació aquest pont de Tots els Sants

Les visites guiades i gratuïtes al Castell d’Onda registren 1.000 turistes en tan sols tres mesos

Onda aconsegueix el 100% d'ocupació aquest pont de Tots els Sants
31/10/2019 -

Els allotjaments de turisme rural d’Onda han penjat el cartell de complet durant aquest pont de Tots Sants, aconseguint el 100% d’ocupació, segons informa l’Oficina Municipal de Turisme. Onda es consolida així com una destinació d’interior que guanya cada vegada més adeptes a la província de Castelló, ja que els visitants poden gaudir amb tranquil·litat d’activitats a l’aire lliure i envoltats d’una naturalesa tan rica com el parc natural Serra d’Espadà.

Entre les activitats que ofereix la ciutat es troben les visites guiades diàries i gratuïtes al Castell de les Tres-centes Torres a les 12 hores, que en tan sols tres mesos ja han registrat 1.000 turistes. Així mateix, el dissabte a les 12 hores tindrà lloc una esperada visita teatralitzada pel castell i el barri antic, passant la visita regular al Castell a les 13 hores perquè els visitants puguen gaudir de totes dues activitats.

La regidora de Promoció Econòmica, María Baila, ha destacat que “Onda vol créixer en turisme i per a això és fonamental millorar la qualitat de la nostra oferta turística i cultural, i aquest equip de Govern està treballant per a aconseguir-lo”.

Cal destacar que les visites guiades teatralitzades pel centre històric de la ciutat es van vendre integres al setembre i ja hi ha llista d’espera. Des de principi d’any prop de 800 persones ja han participat en aquesta original activitat.

La peculiaritat del Castell d’Onda radica en el fet que està situat en una posició estratègica a 289 metres d’altura i regala al visitant unes magnífiques panoràmiques de la mar Mediterrània i de les poderoses muntanyes de l’interior que té com a teló de fons els parcs naturals de la Serra d’Espadà i de Penyagolosa.

Plans familiars

Onda ofereix a turistes i autòctons plans familiars per a aquest pont tan apetibles com un taller de ceràmica creativa en el Museu del taulell “Manolo Safont”, en el qual es juga a dissenyar objectes relacionats amb la vida quotidiana. A més i com a complement a aquesta activitat, els participants podran gaudir de la visita a l’exposició del ceramista local, Juan Bosco Pérez, més conegut com a “Bosco”.

Activitats Pont d’octubre

  • Visites teatralitzades pel centre històric

Dissabte 2 de novembre a les 12.00 hores.

  • Visites diàries guiades i gratuïtes en el Castell d’Onda

Dissabte 2 de novembre a les 13.00 hores.

Diumenge 3 de novembre a les 12. 00 hores.

  • Taller de ceràmica “Dissabtes en Família” en el Museu del Taulell “Manolo Safont”

Dissabte 2 de novembre d’11.00 a 14.00 hores

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari