L'Oficina de Projectes Europeus d'Onda tramita quatre grans subvencions per valor de 6'5 milions d'euros

Bou: “Treballem per aprofitar al màxim tots els recursos europeus per a fer una Onda millor”

L'Oficina de Projectes Europeus d'Onda tramita quatre grans subvencions per valor de 6'5 milions d'euros
10/07/2022 -

L’Ajuntament d’Onda continua treballant per aconseguir nous projectes europeus que transformen la ciutat en un lloc més sostenible, agradable per a viure i atractiu per a atraure turisme i inversions. Així, l’Oficina de Projectes Europeus ha tramitat davant la Comissió Europea quatre grans subvencions per valor total de 6,5 milions d’euros.

Amb l’objectiu de posicionar-se com a referent de turisme sostenible i intel·ligent en el corredor mediterrani, el consistori ha sol·licitat una ajuda per valor de més de 4 milions d’euros per a la rehabilitació del poblat construït al costat de la presa de l’embassament del Sichar i el seu entorn natural. De la mateixa manera, s’ha sol·licitat una assignació per valor de 100.000 euros a través de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents per a la millora de la digitalització dels continguts i serveis de la fortalesa musulmana.

En aquest sentit, l’edil responsable de Projectes Europeus, Vicent Bou, ha posat l’accent que “en aquest equip de govern treballem per aprofitar al màxim tots els recursos europeus per a fer una Onda millor. El nostre municipi és una destinació turística de visita imprescindible i és per això que des del consistori tenim la mira posada en la planificació de futurs projectes i iniciatives que aconseguisquen incrementar el posicionament i la competitivitat turística d’Onda.”

D’altra banda, en matèria de sostenibilitat i eficiència energètica, l’Ajuntament ha sol·licitat ajudes per a la implantació de noves recollides separades per valor de més de 750.000 euros. L’altre projecte al qual optarà la ciutat s’emmarca en el programa d’impuls a la rehabilitació d’edificis públics d’entitats locals amb una assignació per valor de més d’1.620.000€.

Aula mentor

Gràcies a les subvencions europees l’Ajuntament d’Onda també habilitarà una Aula Mentor amb l’objectiu de promoure i impulsar les oportunitats de formació oberta, flexible i en Internet per a persones adultes.

Així, a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), el consistori destinarà aquesta subvenció de 4.000€ a generar un entorn d’igualtat i d’oportunitats per als onders.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari