Onda obri a tot l'equip de govern el servei de cita prèvia

L’equip de Ballester aposta per la transparència i habilita un ampli horari diari per a resoldre les qüestions dels ondenses

Onda obri a tot l'equip de govern el servei de cita prèvia
22/11/2019 -

L’Ajuntament d’Onda ha obert a tots els regidors de l’equip de govern el seu servei de cita prèvia online per a facilitar la comunicació ciutadana. Amb aquest sistema, cada veí pot sol·licitar cita amb el regidor o l’alcaldessa a través de la plataforma, podent triar entre el dia i les hores designades per a rebre visites de cada membre de l’equip de govern.

Es tracta d’una iniciativa de govern obert i participació ciutadana que Onda va habilitar de manera pionera a la província i, ara, s’ha perfeccionat habilitant l’agenda de tots els regidors i de l’alcaldessa perquè els veïns puguen accedir des de qualsevol dispositiu.

Ús de la Cita Prèvia

Hui dia els ciutadans ja poden accedir a la web de l’Ajuntament i, dins de l’apartat ‘Govern Obert’, seleccionar l’opció de ‘Cita prèvia’, on es pot veure la fitxa amb nom i càrrec de cadascun dels regidors al costat de l’alcaldessa.

D’aquesta manera, el veí que desitge una cita només tindrà que clickar damunt de la persona, triar el dia i l’ordinador generarà les hores disponibles. Després, rebrà en el correu electrònic tota la informació sobre la reserva de cita prèvia online.

“Amb aquesta eina millorada oferim una alternativa més àgil i directa al procediment habitual via telèfon, mail o presencial, i ens adaptem als nous canals de comunicació amb els ondenses, guanyant en proximitat i transparència”, ha destacat Vicent Bou, regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques.

Ciutat de la Ciència i Innovació

El Govern d’Espanya ha premiat a Onda com a ciutat de la “Ciència i la Innovació”, en la convocatòria de 2018 dins de la Xarxa Innpulso. Cal recordar que Onda és una de les tres ciutats guardonades de la província de Castelló, al costat de Vila- real i Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari