Onda obri el termini extraordinari per a sol·licitar el 'xec escola infantil' amb ajudes de fins a 100 euros mensuals

Onda obri el termini extraordinari per a sol·licitar el 'xec escola infantil' amb ajudes de fins a 100 euros mensuals
04/01/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha obert el termini extraordinari, del 3 al 21 de gener, perquè les famílies onderes puguen sol·licitar el ‘Xec escola infantil’ que suposa una ajuda mensual de fins a 100 euros per xiquet escolaritzat, de 0 a 3 anys, en els centres infantils de la ciutat. En total, per al curs escolar 2021/2022 el govern municipal destinarà 148.500 euros per a ajudar a facilitar la conscienciació laboral i familiar.

Tal com es va comprometre l’alcaldessa, Carmina Ballester, l’Ajuntament ha incrementat l’aposta per la conciliació i ha augmentat un 20% la subvenció per a totes les famílies, passant de 50 a 60 euros, i ha duplicat l’import, fins als 100 euros, per a les famílies monoparentals o amb els progenitors en situació de desocupació. A més en aquesta convocatòria es doblega també l’aposta per a les famílies nombroses, que també es beneficiaran de l’import de 100 euros per mes i xiquets. La sol·licitud es pot realitzar a través de la seu electrònica municipal.

Cal recordar, que es troben exempts del requisit d’empadronament, fixat en un mínim de tres anys, els casos de necessitat social urgent o que per motius laborals degudament acreditats i valorats pel personal tècnic municipal de l’Ajuntament d’Onda, assistisquen als centres autoritzats d’educació infantil del nostre municipi, així com els menors de tres anys en tràmit d’adopció nacional o internacional.

“Des d’aquest equip de govern continuarem treballant per oferir les eines i recursos necessaris per a ajudar a conciliar a les famílies, alhora que incentivem l’escolarització en els centres educatius d’Onda, els qui demostren dia a dia la seua gran professionalitat”, ha apuntat edil de Formació i Educació, Estela Badenes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari