Onda obrirà la piscina municipal coberta l'1 de setembre amb millors serveis i reduccions en les tarifes

Onda obrirà la piscina municipal coberta l'1 de setembre amb millors serveis i reduccions en les tarifes
26/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda obrirà les instal·lacions de la piscina municipal coberta el pròxim 1 de setembre amb una reducció en les tarifes que es troba entre el 5 i el 30% en la majoria d’abonaments i amb una nova empresa que gestionarà l’activitat durant els pròxims quatre anys. D’aqueixa manera, els usuaris podran accedir a la instal·lació amb una entrada diària de 3,50 euros o amb un abonament mensual de 34 euros.

Entre les novetats d’enguany destaca la creació d’un abonament especial per a joves d’entre 18 i 30 anys que ha posat en marxa el govern municipal amb l’objectiu de potenciar l’ús de la piscina coberta entre aquest rang d’edat. Els joves podran accedir a la instal·lació amb un abonament mensual de 25 euros, un trimestral de 65 euros o un anual per valor de 150 euros. I també un abonament especial anual de 45 euros per a persones majors de 65 anys o amb alguna discapacitat superior al 33%.

Una altra de les novetats és l’àbac o mensual per a persones en situació de desocupació, que podran beneficiar-se d’un nou abonament mensual de 15 euros amb el qual podran fer ús de la piscina.

Així mateix, les persones que s’inscriguen i contracten un abonament podran gaudir de manera totalment gratuïta de la piscina durant tot el mes de setembre.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, José Vicente Iserte ha declarat que “hem escoltat les peticions dels onders per a oferir-los una infraestructura esportiva de qualitat i hem abaixat els preus per a fer més accessible la piscina municipal coberta”.

Millores en la climatització i vestuaris

A més, el govern municipal ha destinat 266.000 euros per a condicionar la instal·lació i obres de millora de la climatització i vestuaris de la piscina municipal coberta de cara a la nova obertura.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, després de supervisar l’estat de les obres, ha explicat que “els onders mereixen una instal·lació a l’altura perquè puguen practicar esport i puguen tindre un estil de vida més saludable”.

Durant l’estiu, s’ha instal·lat un nou sistema de climatització amb el canvi de les instal·lacions de xarxa interior d’aigua calenta i freda, s’ha canviat l’aixeteria de dutxes i lavabos per altres de nova tecnologia i també s’ha reformat la zona dels vestuaris amb l’adequació de les taquilles i seients.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari