Onda acosta la cultura ceràmica a la societat amb un complet programa d'activitats

El Museu del Taulell presenta ‘Reprendre’, una iniciativa cultural i educativa per a tots els públics

Onda acosta la cultura ceràmica a la societat amb un complet programa d'activitats
17/01/2022 -

El Museu del Taulell Manolo Safont ha presentat ‘Reprendre’, el nou cicle d’activitats culturals i educatives amb l’objectiu d’acostar la cultura ceràmica a la ciutadania.

Així, durant els mesos de gener, febrer i març, onders i visitants podran gaudir d’una completa programació d’exposicions, visites guiades i tallers en els quals podran conéixer de primera mà el patrimoni i tradició ceràmica del municipi d’Onda.

‘Reprendre’ arranca amb l’exposició temporal de l’il·lustrador i ceramista onder Juan Mezquita Almer (1881 – 1956). L’exposició recull un conjunt de 84 obres de l’artista entre dibuixos al llapis i ploma, aquarel·les i llenços on es poden contemplar les influències del surrealisme espanyol de l’època.

A més, aquest mes també es duran a terme les visites guiades a les exposicions per a grups així com per a particulars que tindran lloc alguns dissabtes i diumenges del mes. En paral·lel, els visitants també podran realitzar tallers de ceràmica on aprendran a crear les seues pròpies peces. El preu de les visites és d’un euro per persona, excepte onders, menors i persones amb discapacitat, i de tres euros per als tallers.

La tinent d’alcalde i responsable del Museu del Taulell, Maria Prades ha destacat: “en aquest govern municipal continuem en la nostra labor per acostar la cultura ceràmica d’Onda a la societat, oferint un ampli ventall d’activitats amb les quals gaudir i aprendre de la tradició ceràmica que tant caracteritza al nostre municipi.”

Dissabtes de Ceràmica

D’altra banda, dissabte que ve 22 de gener tindrà lloc el primer taller del programa educatiu ‘Dissabtes de ceràmica’ amb l’activitat ‘Animals en taulells’, en la qual la família al complet podrà crear les seues pròpies peces i fer un recorregut per l’evolució del taulell a partir dels motius animals. Les pròximes edicions estan programades per al 19 de febrer i 26 de març amb les activitats ‘Carnestoltes en taulells’ i ‘Qüestions de gènere als taulells’, respectivament.

Totes les activitats i horaris poden consultar-se en la pàgina web del Museu del Taulell www.museoazulejo.org i les persones interessades a dur a terme alguna activitat hauran de telefonar al 964 770 873 per a inscriure’s prèviament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari