Onda acosta l'ecoparc mòbil als veïns per a fomentar el reciclatge

En aquesta ocasió, la infraestructura s’ha instal·lat en la zona de Beniparrell per a donar servei als veïns d’aquest barri

Onda acosta l'ecoparc mòbil als veïns per a fomentar el reciclatge
12/08/2021 -

L’Ajuntament d’Onda i Reciplasa continuen amb la seua labor d’acostar l’ecoparc als veïns per a fomentar el reciclatge. L’ecoparc mòbil continua recorrent de manera itinerant diferents emplaçaments i barris de la localitat, amb l’objectiu d’acostar el servei de reciclatge als veïns i conscienciar sobre la importància de cuidar el medi ambient. En aquesta ocasió, la infraestructura s’ha instal·lat en la zona de Beniparrell per a donar servei als veïns d’aquest barri.

Durant el mes de juliol, l’ecoparc mòbil s’ha desplaçat a diferents punts de la localitat, en la qual els veïns han pogut portar objectes com a piles, bombetes, telèfons, cables, pneumàtics, electrodomèstics xicotets, oli usat, bateries o equips informàtics, entre molts altres materials que no van als contenidors habituals.

Una vegada emmagatzemats i classificats, els residus es traslladen, respectant la normativa legal i mediambiental vigent per a ser descontaminats, reutilitzats o reciclats.

En els mesos d’agost i setembre, l’ecoparc mòbil romandrà a Onda i se situarà en diferents zones i espais. L’Ajuntament informarà prèviament els veïns.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari