Onda acosta el reciclatge entre els veïns a través de l'ecoparc mòbil

Onda acosta el reciclatge entre els veïns a través de l'ecoparc mòbil
28/08/2021 -

L’Ajuntament d’Onda al costat de Reciplasa continua amb la seua labor d’acostar l’ecoparc mòbil als veïns d’Onda per a fomentar el reciclatge. La localitat continua albergant aquesta infraestructura en el seu recorregut itinerant pels diferents barris i emplaçaments amb l’objectiu que els onders puguen depositar els seus residus i obtinguen informació sobre la importància de cuidar el medi ambient. Aquesta vegada, la unitat de l’ecoparc s’ha situat en la plaça 8 de març per a donar servei als residents d’aquesta zona i voltants.

Durant els mesos d’estiu els onders han pogut utilitzar diversos punts de la ciutat per a desfer-se de manera responsable de residus com a piles, bombetes, telèfons, electrodomèstics xicotets i aparells electrònics, entre molts altres materials que no es depositen en els contenidors habituals. Una vegada emmagatzemats i classificats en l’ecoparc mòbil, els residus es traslladen, respectant la normativa legal i mediambiental vigent per a ser descontaminats, reutilitzats o reciclats.

Durant el mes de setembre, l’ecoparc mòbil es desplaçarà a noves ubicacions del municipi per a poder continuar oferint els seus serveis. L’Ajuntament informarà prèviament els veïns a través dels seus canals oficials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari