Onda acull el V Campionat Inclusion Cup que reunirà més de 400 persones competint per la inclusió

Onda acull el V Campionat Inclusion Cup que reunirà més de 400 persones competint per la inclusió
17/06/2022 -

Onda acull aquest dissabte el V campionat Inclusion Cup, l’objectiu del qual és fomentar la inclusió en l’àmbit esportiu i estendre aquest comportament a tots els terrenys. Aquesta iniciativa reunirà més de 400 persones, d’entre 10 i 60 anys, que competiran en diferents disciplines esportives com a futbol 8, futbol sala, pàdel, tennis de taula i atletisme. En el campionat participaran persones amb diversitat funcional i sense ella, amb l’objectiu d’aconseguir una convivència i demostrar que la inclusió és possible en tots els àmbits.

L’esdeveniment, organitzat per Projecte Unió Esport i Inclusió, se celebrarà en diferents instal·lacions municipals com els camps de futbol Olímpic i Enrique Saura o el pavelló municipal.

Sobre aquest tema, el regidor de l’Àrea d’Esports, José Vicente Iserte, ha manifestat la importància de fomentar la inclusió a través de l’esport: “aquest esdeveniment demostra que tots podem gaudir de l’activitat esportiva, cadascun amb les nostres capacitats. Serà un dia molt bonic a Onda on tot un poble clamarà per la inclusió real”.

Per a concloure, es realitzarà una cerimònia de tancament, entorn de les 13 hores del mateix 18 de juny, en el camp Enrique Saura en la qual es farà lliurament de trofeus i medalles a tots els participants i després, tot aquell que vulga podrà gaudir del primer dia d’obertura de les instal·lacions de les Piscines Municipals d’Onda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari