Onda condiciona el pàrquing d'Alfons El Magnànim i el carrer del Monte Carmelo després de petició veïnal

Onda condiciona el pàrquing d'Alfons El Magnànim i el carrer del Monte Carmelo després de petició veïnal
23/01/2021 -

Els veïns d’Onda ja poden fer ús del remodelat pàrquing del carrer Alfons El Magnànim, que ha passat de ser un descampat de grava a un espai asfaltat, senyalitzat i amb places d’aparcament aptes per a persones amb discapacitat. Així mateix, també s’han solucionat els problemes d’humitats que afectaven l’edifici confrontant.

D’altra banda, el govern municipal també ha pavimentat el carrer municipal del Monte Carmelo i regulat els pendents per a evitar acumulacions d’aigua quan plou. Totes dues actuacions s’emmarquen en el pla d’embelliment urbà ‘Onda Bonica’ i arriben després d’escoltar i atendre les demandes dels veïns per part de l’Ajuntament.

“Onda Bonica segueix avant per a llegar a les futures generacions d’onders una ciutat millor de la que ens trobem, més accessible, més bella, més acollidora i convertida en un gran museu ceràmic a l’aire lliure”, ha destacat l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester.

10 projectes en 2020

Cal recordar que durant l’any passat l’Ajuntament va executar un total de 10 actuacions en el projecte d’Onda Bonica amb una inversió total superior als 450.000 euros. Els projectes en qüestió són la remodelació de les escales de la Moreria, la nova zona infantil de la Plaça España, la rehabilitació del Parc Cristo Obrero, la instal·lació d’un gran mural ceràmic en la zona degradada de la Font de la Força, el pàrquing al costat del Molí de la Reixa, la reforma de la plaça Miguel Hernández, el pàrquing i zona infantil a la plaça 8 de marzo, la remodelació del solar de la Sarratella, la reforma del parc del carrer Cervantes i el mosaic per al túnel d’entrada a Onda que estan confeccionant els alumnes del Centre Ocupacional El Molí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari