L'equip de Ballester torna a les places per a reactivar la campanya d'escolta ciutadana 'Onda barri a barri'

El govern municipal represa aquesta iniciativa ajornada pel Covid en format reduït i amb reunions a l’aire lliure

L'equip de Ballester torna a les places per a reactivar la campanya d'escolta ciutadana 'Onda barri a barri'
03/12/2020 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha tornat a traure el seu despatx a les places de la ciutat per a reactivar la campanya d’escolta ciutadana ‘Onda barri a barri’ i, així, atendre de primera mà les demandes dels veïns. Aquesta iniciativa que va posar en marxa el govern municipal des de començament de legislatura va quedar ajornada amb l’arribada de la pandèmia i, ara, la primera edil ha decidit reactivar-la en format reduït, amb un màxim de sis persones, i a l’aire lliure, complint alhora amb tots els protocols anti Covid.

En aquesta ocasió, Ballester, al costat dels edils Juan López i Vicent Bou, s’ha desplaçat fins al barri del carrer Castelló i adjacents per a escoltar les necessitats dels veïns i ajudar-los en tot el possible a millorar la seua zona. Allí, l’Ajuntament ja ha actuat enguany amb la millora del jardí del carrer Bonaire i, prompte, s’instal·larà un parc infantil en la plaça de la Panderola. Entre altres coses, els veïns van sol·licitar un espai per a poder guardar les ferramentes que usen en festes i l’arranjament d’un mur com a mesura de seguretat.

“La pandèmia no detindrà la voluntat d’aquest govern d’estar a peu de carrer i atendre dia a dia als onders. Ens hem adaptat a les circumstàncies però sense perdre de vista l’essència de la política, que és baixar a la plaça, escoltar i actuar per a solucionar les demandes i fer la vida una mica millor als qui han confiat en nosaltres”, ha explicat l’alcaldessa.

Millorem Onda

En paral·lel, l’Ajuntament també va posar en marxa la campanya participativa ‘Millorem Onda’ per a confeccionar els nous pressupostos municipals de 2021. Així, mitjançant aquesta plataforma de govern obert s’han recaptat desenes d’idees i suggeriments sobre la gestió de residus, mobiliari urbà, embelliment urbà i millora de carrers, entre els temes més demandats. Totes elles s’han estudiat i s’han incorporat al nou full de ruta. A més, Ballester ha respost personalment per carta a tots els veïns que han participat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari