Onda activa el Bo Cultural Jove amb descomptes de fins al 50% en espectacles culturals

Onda activa el Bo Cultural Jove amb descomptes de fins al 50% en espectacles culturals
20/02/2024 -

L’Ajuntament d’Onda ha activat el bo cultural jove amb descomptes de fins al 50% en espectacles teatrals, monòlegs, concerts i moltes activitats més. Els joves onders empadronats que tinguen entre 16 i 30 anys poden sol·licitar la renovació d’aquest carnet que després els servirà per a comprar entrades amb tarifa reduïda.

El procediment per a aconseguir-lo és molt senzill. Els interessats tan sols han d’emplenar el següent formulari <https://forms.gle/sCiDyUZbstumUMNK9> que està habilitat en la web i, en un termini màxim de cinc dies, rebran per correu electrònic el seu bo. Amb ell ja podran seleccionar la tarifa jove en la compra d’entrades i, el dia de l’espectacle, hauran de mostrar-lo al controlador d’accessos, bé via digital o imprés, al costat del DNI.

El regidor de Cultura, Daniel Álvaro, ha destacat que “el nostre objectiu és que els joves onders participen activament en la vida cultural de la nostra ciutat”. “Estem compromesos a brindar-los oportunitats accessibles i atractives perquè puguen gaudir i enriquir-se amb les diverses expressions artístiques i culturals que Onda té per a oferir”, ha afegit.

Onda Espai Cultural

Entre els següents espectacles en els quals els joves podran beneficiar-se del descompte es troba ‘El traje’, una comèdia negra protagonitzada per Javier Gutiérrez i Luis Bermejo. El Teatre Mònaco acollirà el pròxim 1 de març a les 22.30 hores, l’obra, plena de tensió, cruesa, suspens i humor delirant, que aborda la corrupció política i de l’ànima, la soledat i la possibilitat de canvi en l’actual panorama social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari