Onda activa el termini per a sumar-se a la campanya de bons descompte per a comerços i hostaleria local

Onda activa el termini per a sumar-se a la campanya de bons descompte per a comerços i hostaleria local
02/03/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ja ha activat la campanya ‘Bono + comerç’ per a fer costat al comerç, hostaleria i sector serveis davant la crisi derivada de la pandèmia. Es tracta d’una important inversió de 250.000 euros que arriba, després d’escoltar els empresaris i autònoms de la ciutat, en forma de 25.000 bons descompte, per valor de 10 euros, que els onders podran usar per a comprar productes o serveis en els establiments locals.

Així, una vegada es publiquen les bases de la convocatòria aquesta setmana en el Butlletí Oficial de la Província i la web municipal, els comerços, bars i restaurants ja podran sol·licitar, fins a l’1 d’abril, l’adhesió al programa a través de la seu electrònica. En una segona fase, una vegada acceptats i publicat el llistat de comerços adherits, s’expediran els 25.000 bons per valor de 10 euros que podran descarregar-se dos cada veí i, fins al 30 de juny, canviar per a compres superiors a 20 euros o, en cas d’aportar els dos bons, per més de 40 euros. El reintegrament d’aquest import per part de l’Ajuntament es realitzarà de la forma més àgil possible, ja que s’ha habilitat tres períodes per a justificar les ajudes durant els deu primers dies de maig, juny i juliol. El consistori també habilitarà un aplicatiu web perquè els comerços puguen validar els bons que seran nominatius i intransferibles.

“Hem escoltat el sector comercial i hostaler local, que donen vida a la nostra ciutat, i ens vam posar a treballar junts per a ajudar-los a alçar la persiana cada dia i superar aquesta crisi provocada per la pandèmia. D’ací naix el Bono + comerç, que compleix el doble objectiu de dinamitzar el teixit econòmic local i, alhora, aconseguir que les inversions dels onders es queden a Onda, perquè revertiran en el desenvolupament econòmic i progrés de la nostra ciutat”, ha apuntat l’edil de Promoció Econòmica, Maria Baila, qui ha estat recolzada en la presentació de la campanya pels representants d’HosturiOnda i Onda Centre Comercial.

A més de la web municipal, els interessats poden realitzar qualsevol consulta o resoldre dubtes a través del mail jpalbiol@onda.es o telèfon 664570034.

Quatre línies d’ajuda

En paral·lel, l’equip de govern que lidera Carmina Ballester ha posat en marxa altres tres línies d’ajudes destinades al fet que empreses, comerços i autònoms locals puguen fer front a la crisi de la Covid-19. En concret, a més del bo comerç, ja poden presentar les sol·licituds per al Pla Parèntesi, el Pla Supera i les ajudes a la contractació de persones desocupades. La inversió total és d’1,2 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari