Onda activa la segona Entitat de Gestió i Modernització i subscriu un conveni per a ser útils a les empreses

Onda activa la segona Entitat de Gestió i Modernització i subscriu un conveni per a ser útils a les empreses
16/01/2023 -

L’Ajuntament d’Onda continua avançant en la seua estratègia empresarial i de captació de nous inversors a la ciutat a través del pla d’acció Onda Logistic i, en paral·lel, de la constitució dels polígons industrials en Entitats de Gestió i Modernització, amb l’objectiu de professionalitzar la gestió de les àrees industrials i sumar competitivitat a través de la col·laboració publicoprivada.

En aquesta ocasió, el consistori ha subscrit el conveni de col·laboració amb l’acabada de crear EGM Nord 2, que integra els polígons de Trencadella, Corral Roig i El Colomer, a través del qual es compromet a col·laborar econòmicament, mitjançant un import de 10.000 euros, amb l’entitat i a continuar duent a terme inversions de millora d’infraestructures i serveis. Cal recordar que aquesta EGM, la segona creada després de Sud-13, conjumina a un total de 122 propietaris de parcel·les industrials i comprén una superfície de dos milions de metres quadrats.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i el president de la Junta Directiva EGM Nord2, Marcos Gaya, de Peronda Group, han sigut els encarregats de rubricar el conveni. “Una vegada més vam demostrar que les iniciatives publicoprivades poden funcionar si es fan bé. L’EGM és un instrument real, eficient i útil, que ja està donant molt bons resultats en l’àrea industrial Sud-13, on Ajuntament i empresaris estem treballant de la mà per millorar tot el que siga a les nostres mans, sumar estabilitat, ampliar serveis i invertir en la modernització d’infraestructures per a ser més competitius”.

Per part seua, Gaya ha recalcat que “sota la marca Nord2 les nostres empreses són més fortes i junts treballarem per aconseguir inversions com les ajudes de fins a un milió d’euros de l’IVACE per als polígons associats en EGM”.

Cal destacar que en tota la província de Castelló només Onda i La Vall d’Uixó tenen constituïdes ja dues Entitats de Gestió i Modernització i en tota la Comunitat Valenciana només hi ha tres municipis més al mateix nivell.

Millora dels polígons industrials

L’Ajuntament d’Onda està duent a terme una gran aposta per a impulsar el desenvolupament dels polígons industrials. Per a això, ha activat un pla de millora amb més de tres milions d’euros invertits durant 2022, amb l’ajuda de l’IVACE, sota el ferm objectiu de modernitzar les àrees industrials i dotar a les empreses de les millors infraestructures i serveis.

Entre les accions que s’han dut a terme destaquen el canvi d’enllumenat per tecnologia LED, la instal·lació de reguladors de cabal i pressió, la millora de la senyalització, la creació d’un circuit de cambres connectat les 24 hores amb la Policia Local; i la construcció i condicionament d’un nou ecoparc en el polígon industrial Sud-13.

Gaindustriales

Gestió d’Àrees Industrials (Gaindustriales) by Romina Moya és l’empresa especialitzada contractada per l’Ajuntament per a dur a terme tot el procés de constitució de l’EGM.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari