Desenes d'onders participen en les activitats i tallers sobre la cultura ceràmica que programa el Museu del Taulell

Desenes d'onders participen en les activitats i tallers sobre la cultura ceràmica que programa el Museu del Taulell
22/11/2020 -

El Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda ha reactivat amb gran èxit la seua activitat amb el projecte ‘Mutar-hi. Redescobrint la cultura ceràmica’ que persegueix l’objectiu de continuar oferint propostes culturals i educatives per al públic general de la localitat. Aquestes propostes està previst que es desenvolupen durant els mesos de novembre, desembre i gener i ja estan tenint molt bon acolliment amb desenes d’onders inscrits.

L’adaptabilitat de les institucions museístiques a les normatives per la pandèmia, així com el seu pla de contingència, han possibilitat redissenyar una sèrie d’accions per a continuar amb la promoció i divulgació de la cultura ceràmica. “Malgrat que les dificultats l’equip de govern ha realitzat una gran aposta per la cultura i remarcar la nostra tradició ceràmica”, ha destacat la tinenta d’alcalde de l’àrea de Cultura, María Prada de Conflent.

Entre les propostes del programa, està tenint una gran acceptació les activitats del projecte ‘Dissabtes de Ceràmica’, com el taller del pròxim dissabte 28 de novembre per a recordar a l’insigne ceramista onder Manolo Safont, en commemoració dels 15 anys de la seua mort. Una altra iniciativa d’èxit són els tallers de ceràmica per a grups familiars, ara més reduïts en nombre de participants però igualment sol·licitats. Gran resposta també està tenint l’adaptació de l’activitat ‘Els fruits de la tardor’, destinada a l’alumnat de 2n de primària, on diverses escoles de la localitat estan participant en algun dels formats dissenyats: presencialment al Museu, visitant els educadors del museu les escoles per a fer els tallers o totalment de manera autònoma cada centre a partir de la documentació i tutorials proporcionats pel Museu. Els programes ‘Projectes a la Carta’ i ‘Descobrir els taulells’ també han rebut peticions i ja s’han concertat alguns grups que visitaran en les pròximes setmanes el Museu així o que estan en procés de disseny de l’activitat.

A més, el Museu continua amb la readaptació de propostes. Actualment s’està treballant en l’adaptació virtual de Descobrir els taulells i activitats per a grups d’infantil i alumnat de 0 a 3 anys que en els pròxims mesos s’oferiran.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari