Onda acorda amb empreses la realització de cursos de forner i premsista per a millorar la inserció laboral dels veïns

Els cursos formaran a 60 onders i les pràctiques es realitzaran en 7 empreses d’Onda que necessiten a persones especialitzades en forns i premses

Onda acorda amb empreses la realització de cursos de forner i premsista per a millorar la inserció laboral dels veïns
02/04/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa un projecte pioner per a especialitzar a veïns en el sector ceràmic, especialment en premses i forns. D’aquesta manera, llança una edició del Curs de Forn Ceràmic, i dues edicions del Curs de Premsa Ceràmica. La formació es compon d’una part teòrica en la qual, durant 5 dies (20 hores), els assistents treballaran els continguts necessaris per a, posteriorment, poder-los posar en pràctica en 7 empreses ondenses, durant 3 setmanes (75 hores).

L’equip que lidera Carmina Ballester continua apostant per les sinergies amb empreses per a ajudar a la inserció de persones desocupades. El regidor responsable del servei d’Onda Inserida, Salvador Aguilella, ha destacat que “estem en contacte continu amb les empreses per a conéixer quines són les seues necessitats de personal i oferim als veïns d’Onda les millors eines de formació perquè puguen obtenir una ocupació de qualitat i estable”.

El projecte naix de la col·laboració publicoprivada entre l’Ajuntament i les empreses, amb l’objectiu d’aconseguir que els veïns d’Onda puguen adquirir els coneixements teoricopràctics necessaris per a aconseguir la inserció laboral.

En total són 7 les empreses que incorporaran als onders en els seus centres d’activitat: Halcón Cerámicas, Peronda Group, Realonda, Keramex, Compacglass, Onix Cerámica i Argenta Cerámica.

Curs de Forn Ceràmic

La formació teòrica tindrà lloc en el Centre de Formació per a l’Ocupació (Monteblanco) del 26 al 29 d’abril, de 09.00 a 14.00 hores (20 hores), i la pràctica en empreses del 30 d’abril 21 de maig, en horari de demà o vesprada aconseguint les 5 hores diàries (75 hores).

Curs de Premsa Ceràmica

Primera edició. La teoria es durà a terme en el Centre de Formació per a l’Ocupació (Monteblanco) del 19 al 22 d’abril de 09.00 a 14.00 hores (20 hores), i la pràctica en empreses del 23 d’abril al 14 de maig en horari de demà o vesprada aconseguint les 5 hores diàries (75 hores).

Segona edició. La teoria s’impartirà en el Centre de Formació per a l’Ocupació (Monteblanco) del 24 al 27 de maig, i la part pràctica en les empreses, del 28 de maig al 18 de juny, en horari de demà o vesprada aconseguint les 5 hores diàries (75 hores).

Les persones interessades a realitzar aquests cursos poden inscriure’s, emplenant el següent formulari: https://bit.ly/2Pahptl.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari