Onda s'adhereix a la iniciativa 'Viles en flor' per a promoure el desenvolupament urbà sostenible

Baila: “Volem millorar els espais urbans i la qualitat de vida dels veïns”

Onda s'adhereix a la iniciativa 'Viles en flor' per a promoure el desenvolupament urbà sostenible
03/04/2021 -

L’Ajuntament d’Onda s’ha adherit a la iniciativa promoguda per l’Associació professional de flors, plantes i tecnologia hortícola de la Comunitat Valenciana (Asfplant), ‘Viles en flor’, amb l’objectiu de valorar els espais verds, el desenvolupament urbà sostenible i la conscienciació ciutadana sobre l’entorn.

Aquesta iniciativa reconeix als municipis que destaquen per una actuació constant i conscient en matèria d’enjardinament, medi ambient i benestar. A més de millorar el benestar, la iniciativa ‘Viles en flor’ també pretén impulsar la imatge dels municipis i els seus encants de cara a visitants i turistes, així com generar espais de formació i reflexió sobre la gestió sostenible, tenint en compte les relacions socials intergeneracionals.

Sobre aquest tema, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, María Baila, ha destacat que “amb aquesta adhesió volem continuar apostant per tots els nostres espais naturals i millorar els espais urbans i la qualitat de vida dels veïns”.

Horts socials intergeneracionals

Cal destacar que l’Ajuntament d’Onda va aprovar una ordenança reguladora per a poder posar en marxa el programa d’Horts socials intergeneracionals, una iniciativa que naix amb la finalitat de crear sinergies entre joves i majors per a recuperar els sabers i tècniques dels majors sobre l’agricultura tradicional i, al seu torn, aprendre les tècniques més modernes i innovadores que s’utilitzen en els cultius ecològics, eficients i sostenibles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari