El projecte Onda Adopta ha trobat família a 247 mascotes que van ser abandonades des de 2019

El projecte Onda Adopta ha trobat família a 247 mascotes que van ser abandonades des de 2019
31/05/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha aconseguit, a través de la seua campanya de conscienciació #OndaAdopta, una nova família a 247 mascotes que van ser abandonades des de 2019. A més, s’han retornat un total de 60 animals extraviats, que ja tenien microxip, als seus respectius propietaris.

D’aquesta manera, l’equip de govern municipal continua avant amb la política de sacrifici zero d’animals de companyia. Les xifres són també positives per a aquest 2022, ja que durant el primer trimestre s’han donat en adopció un total de 24 mascotes.

El servei d’adopcions i mascotes perdudes inclou la recollida d’animals abandonats, la seua cura en les instal·lacions i la reubicació dels mateixos en alguna família d’acolliment o entitat. A més, el consistori es fa càrrec de la vacunació i xip de totes les mascotes recollides abans de ser entregades a una nova família.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa de la ciutat, Carmina Ballester, ha declarat que “els onders han demostrat grans valors i sensibilitat en obrir les seues llars a nous membres de quatre potes. Des d’aquest Ajuntament continuarem impulsant iniciatives que promoguen la conscienciació ciutadana per a evitar l’abandó de mascotes”.

Campanya de comunicació

Cal destacar que l’Ajuntament d’Onda duu a terme una campanya de comunicació anual amb l’objectiu de fomentar l’adopció dels animals abandonats, a través de la pàgina web i xarxes socials, en la qual s’actualitzen les fitxes de les mascotes per a trobar-los una família. Les mascotes que busquen família es poden consultar en la web municipal www.onda.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari