Onda adquireix un cadafal adaptat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir dels bous

Onda adquireix un cadafal adaptat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir dels bous
08/06/2022 -

Les persones amb mobilitat reduïda podran gaudir en la Fira d’Onda 2022, per primera vegada, dels tancaments i espectacles taurins igual que la resta de veïns i visitants. L’Ajuntament adquirirà, amb una inversió de 9.928 euros, un cadafal adaptat perquè les persones en cadira de rodes i problemes físics puguen veure els bous des del mateix recinte taurí, ja que fins ara estaven obligats a quedar-se fora al no poder accedir a cap cadafal.

Així ho ha anunciat hui la portaveu del govern municipal, María Prades, durant el Ple ordinari d’aquest matí. “Des d’aquest equip de govern treballem per avançar cap a una societat més igualitària i inclusiva per a tots. Amb aquesta inversió fem un pas més cap a la inclusió real i responem a la demanda de desenes de persones aficionades als bous que estaven excloses de gaudir-los per les seues capacitats físiques”, ha explicat l’edil.

Prades també ha avançat que pròximament es publicarà la normativa que regularà l’ús d’aquesta nova instal·lació, la qual estarà equipada amb tots els elements d’accessibilitat necessaris per a persones que vagen en cadira de rodes o tinguen dificultats de mobilitat.

Inventari de Béns Municipals

La corporació municipal també ha aprovat, per unanimitat, l’inventari de béns municipals a data de 31 de desembre de 2021, el qual ascendeix a 84.722.346 euros, i que contempla immobles urbans i rústics de l’Ajuntament, drets reals, valors mobiliaris, flota de vehicles o béns i drets revertibles.

Premis a la transparència i medi ambient

Finalment, el govern municipal ha volgut compartir amb els onders els dos últims premis concedits a l’Ajuntament, com són el premi al ‘Municipi innovador’, que atorga el projecte Missions València 2030, així com el premi al Medi Ambient que atorga Onda Cero Castelló per la campanya d’acolliment d’animals abandonats ‘Onda Adopta’.

Els regidors Vicent Bou i Paco Pastor han donat compte de tots dos reconeixements i han agraït la labor dels tècnics per la seua gran faena a l’hora de tirar avant aquestes iniciatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari