Onda i l'Aeroport de Castelló s'alien per a sumar competitivitat a les empreses del parc logístic

Onda i l'Aeroport de Castelló s'alien per a sumar competitivitat a les empreses del parc logístic
11/03/2021 -

Igual que va fer amb el Port de Castelló, l’Ajuntament d’Onda ha sumat una nova aliança estratègica amb una altra de les més importants plataformes logístiques de la província, l’Aeroport de Castelló. Aquesta sinergia respon a l’aposta del govern municipal atraure noves inversions a la ciutat i millorar la competitivitat del seu parc industrial a través del projecte ‘Onda Logistic. Mediterranean Business Park’.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, i la portaveu de govern, Elena Albalat, han visitat aquest matí les instal·lacions aeroportuàries de la mà de la directora general, Blanca Marín. Allí, Ballester ha pogut conéixer de primera mà els serveis i infraestructures que pot oferir l’aeroport a les empreses instal·lades a Onda i, així mateix, ha acordat amb Marín estrényer la col·laboració i crear noves sinergies entre el govern municipal i la plataforma logística.

“Per a continuar creixent com a destí industrial necessitem treballar de la mà de les grans plataformes logístiques de la província com són el Port i l’Aeroport de Castelló. Aquestes aliances ens permetran continuar treballant per ser útils a les nostres empreses i millorar la competitivitat i qualitat d’Onda com a parc logístic”, ha apuntat Ballester.

L’alcaldessa també ha incidit en què “en el curt camí que portem recorregut ja hem aconseguit que grans empreses internacionals es fixen en aquest xicotet racó del Mediterrani per a invertir i desenvolupar els seus negocis. Però no ens conformem i continuarem posant tota la nostra obstinació a cridar al talent, atraure inversions i sumar noves oportunitats”.

Per part seua, la directora de l’Aeroport, Blanca Marín, ha allargat la mà al consistori d’Onda “per a col·laborar en tot allò que afavorisca el desenvolupament del teixit productiu”.

En aquest sentit, ha assenyalat que l’aeroport “és un aliat natural dels municipis, en la mesura en què constitueix un potent catalitzador d’inversions en la seua àrea d’influència”.

Onda Logistic

Onda Logistic contempla avantatges fiscals, serveis personalitzats i formació a la carta, l’agència d’inserció acreditada al servei de les empreses, actuacions de millora dels polígons i moltes altres mesures amb la fi última d’ajudar al teixit empresarial i consolidar ocupacions.

Com a xifra rellevant, cal apuntar que Onda suma en aquesta legislatura 75 llicències per a reformar o construir noves naus industrials en els 12 polígons industrials de la ciutat. Totes aquestes obres sumen una inversió total de 59.237.669 euros.

Pla d’inversions

Cal recordar que Onda ja està duent a terme inversions per més d’un milió d’euros per a millorar els serveis en els 12 milions de metres quadrats de sòl empresarial que disposa Onda i en la qual estan instal·lades més de 500 empreses. Ja s’ha iniciat la construcció del carril bici que unirà part de la zona industrial, des del Baixador de Betxí, fins al nucli urbà. La instal·lació de 151 nous hidrants per a augmentar les mesures de protecció contra possibles incendis, la millora de zones verdes, la millora de l’enllumenat públic, la instal·lació de fibra òptica o de càmeres de seguretat, entre altres actuacions. Amb la previsible arribada de grans empreses a Onda, el consistori també ha establit les bases per a desenvolupar un nou Pla de Mobilitat Urbana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari