L'Ajuntament d'Onda encoratja el veïnat a realitzar els seus tràmits en línia

L'Ajuntament d'Onda encoratja el veïnat a realitzar els seus tràmits en línia
14/03/2020 -

L’Ajuntament d’Onda encoratja als veïns a utilitzar el certificat digital per a realitzar tràmits en línia sense necessitat d’eixir de casa, a través del PC o dispositius mòbils.

El certificat digital serveix per a signar i acreditar la identitat de cada usuari de manera segura en Internet i fer tasca burocràtica de manera segura amb l’Administració Pública.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha assegurat: “El nostre objectiu és agilitar la gestió burocràtica i garantir la seguretat dels onders”.

Servei al Ciutadà

Els ciutadans que compten amb un certificat digital podran accedir a la carpeta ciutadana situada en la Seu Electrònica de l’Ajuntament per a realitzar els tràmits des del seu domicili.

La seua instal·lació és molt fàcil, en funció del dispositiu i navegador, a través del següent enllaç.

Durant les pròximes setmanes es reforçaran les línies telefòniques del consistori, els ciutadans podran telefonar al 964 600 050 per a resoldre qualsevol qüestió relacionada amb la gestió pública. No obstant això, es recomana, llevat que siga estrictament necessari, no acudir a l’Ajuntament i realitzar els tràmits o consultes de manera telemàtica, a través de la seu electrònica, o telefònica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari