Onda amplia la seua agenda cultural amb obres de teatre, monòlegs i un concert

Onda amplia la seua agenda cultural amb obres de teatre, monòlegs i un concert
20/01/2023 -

L’Ajuntament d’Onda continua apostant per acostar la cultura a tots els veïns i visitants. Així, ha presentat aquest matí, nous esdeveniments culturals que se sumen a la potent campanya #OndaLateCultura que va posar en marxa per a posicionar la ciutat com un referent cultural a la província de Castelló.

El diumenge 12 de febrer, a les 19.00 h, en el Teatre Mònaco, tindrà lloc l’espectacle ‘Infidels’, de l’associació AmbfiTeatre que ja va delectar al públic amb el musical Mamma Mia i la interpretació de l’actor onder Christian Martínez Llácer que ara torna amb força als escenaris amb aquesta nova obra. Es tracta d’una representació de llarga duració, en clau d’humor, en la qual diversos personatges s’entrellacen en una trama repleta d’embolics amorosos i infidelitats.

El dissabte 18 de febrer, a les 19.00 h. arribarà el torn per a l’obra de teatre ‘Por fin sol’, dirigida per José Corbacho i Carles Sans. En aquest espectacle, Sans aprofita per a parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant 40 anys. Aquesta és l’obra que tots els seguidors de Tricicle voldrien veure perquè en ella es compten els secrets d’una companyia molt volguda que ha batut rècords de públic.

Tots els interessats a fer-se amb les entrades per a aquests dos esdeveniments, podran aconseguir-les en la plataforma municipal de venda d’entrades, entrades.onda.es, a partir del pròxim dilluns, 23 de gener, a les 17.00 h.

Completa aquesta agenda el grup musical ‘Elefantes’ que oferirà un showcase exclusiu en el Teatre Mònaco, organitzat per Europa FM, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda. Així, la banda de pop/rock se’n pujarà a l’escenari per a compartir temes tan coneguts com ‘Héroes’, ‘Te quiero’ o ‘En el olvido’, entre altres.

Les persones interessades a fer-se amb una invitació per a aquest concert, podran aconseguir-la en el local d’associacions del carrer Safona. Del dissabte 4 al dimarts 7 de febrer, podran passar per elles els empadronats, presentant un màxim de 2 DNI físics per persona; i a partir del dimecres 8 de febrer es repartiran les invitacions per al públic general.

Sobre aquest tema, la tinenta d’alcalde de Cultura i Festes, María Prades, ha destacat: “Des de l’equip de govern municipal creiem que és molt important que els veïns tinguen accés a la cultura i aquest tipus d’esdeveniments són l’oportunitat perfecta per a això”. “Volem que els onders tinguen a la seua disposició una oferta cultural a l’altura de les grans ciutats”, ha afegit.

Onda Late Cultura

Cal destacar que aquests espectacles se sumen a una llarga llista d’esdeveniments com el cicle cultural ‘Hivern de Teatre’, pel qual passaran actors de gran renom nacional com Lola Herrera, Antonia Sant Joan, Gonzalo de Castro i José Sacristán; o el cicle de monòlegs ‘Humor al Mònaco’ en el qual participaran Pablo Chiapella, Tian Lara, Faemino i Cansat, Patricia Espejo i Galder Vares.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari