Onda amplia l'horari del cementeri i habilita un servei especial de transport gratuït per a Tots Sants

Onda amplia l'horari del cementeri i habilita un servei especial de transport gratuït per a Tots Sants
17/10/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha ampliat l’horari del cementeri municipal, de 9 a 19 hores, i ha habilitat un servei especial d’autobús gratuït amb motiu de la festivitat de Tots els Sants. L’objectiu d’aquesta mesura és evitar concentracions de persones com a mesura preventiva davant la COVID-19 durant el dia 1 de novembre, ja que a partir del dilluns 26 d’octubre els veïns ja podran fer ús de l’autobús urbà amb parada al cementeri en totes les expedicions.

Així mateix, durant el 31 d’octubre i l’1 de novembre es reforçarà la línia de transport amb fins a cinc viatges diaris amb la finalitat de fomentar l’esplai dels veïns que decidisquen acudir a honrar als seus éssers estimats. Les eixides seran des de l’Avinguda Montendre, amb parada en Avinguda País Valencià i arribada al cementeri. El trajecte serà al revés per a la tornada, passant per l’Avinguda Catalunya.

El regidor d’Ordenació del Territori i Habitatge, Juan López, ha destacat que “des del govern municipal hem reforçat aquest servei perquè aquelles persones que no tenen un altre mitjà de transport es puguen desplaçar fins al cementeri i visitar als seus éssers estimats. Els veïns ens demandaven millorar aquest servei en un dia tan important per a molts i així hem treballat per a complir-lo. A més, el cementeri ampliarà el seu horari durant tota la setmana prèvia per a fomentar que els ciutadans acudisquen de manera escalonada”.

Aforament limitat

Amb les noves mesures proposades per la Generalitat Valenciana, l’aforament del cementeri es limita a 50 persones i, quan es tracte de comitives de vetlatoris i soterraments, a 20 en interior i a 30 a l’aire lliure.

HORARIS

  • Del 26/10/20 Al 30/10/20

L’autobús urbà anirà al cementiri en totes les expedicions.

  • 31/10/20

Sortides de l’Avinguda Montendre amb parada en Avinguda País Valencià i arribada al cementiri: 10.00 h. / 10.30 h. / 15.15 h. / 15.45 h. / 16.15 h.

Retorns des del cementiri amb parada en Avinguda Catalunya i Avinguda Montendre: 10.55 h. / 12.15 h. / 15.30 h. / 16.00 h. / 16.45 h.

  • 01/11/20

Sortides de l’Avinguda Montendre amb parada en Avinguda País Valencià i arribada al cementiri: 10.30 h. / 11.30 h.

Retorns des del cementiri amb parada en Avinguda Catalunya i Avinguda Montendre: 11.15 h. / 12.15 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari