Onda amplia la duració i remuneració de les beques de formació a persones amb discapacitat

S’obri el termini per a sol·licitar les beques dirigides a persones amb discapacitat i víctimes de violència de gènere

Onda amplia la duració i remuneració de les beques de formació a persones amb discapacitat
03/05/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha reeditat la convocatòria de les 10 beques de formació en pràctiques per a persones amb discapacitat i 5 beques per a dones víctimes de violència de gènere, amb la novetat de l’ampliació de la duració d’aquesta formació, de tres a cinc mesos, i la remuneració mensual rebuda, de 500 a 600 euros per 25 hores setmanals.

Així, el govern municipal compleix amb el seu compromís d’augmentar la inversió en aquestes beques per a ajudar als col·lectius en risc d’exclusió social. El termini per a sol·licitar plaça finalitza el dijous 6 de maig i es podrà presentar de manera presencial en el Servei d’atenció i tramitació (planta baixa) de l’Ajuntament d’Onda. Les bases completes es poden consultar tant en el Butlletí Oficial de la Província com en la web municipal www.onda.es.

La tinenta d’alcalde i regidora de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha comentat que “des d’aquest govern fem un nou esforç a ampliar les oportunitats de formació als i les onderes en risc d’exclusió, amb l’objectiu final de facilitar-los l’accés al món laboral i millorar la seua qualitat de vida”.

Requisits

Entre els requisits comuns per a optar a les beques destaquen tindre entre 18 i 64 anys, ser veïns d’Onda i trobar-se en situació de desocupació. En concret, per a les beques formatives a persones amb discapacitat es requereix acreditar un grau de discapacitat d’almenys 33 per cent. Per part seua, les aspirants a les beques de viogen hauran de reunir la condició de dona supervivent a la violència de gènere acreditada bé a través d’una sentència condemnatòria, una resolució judicial amb mesures per a la protecció de la víctima o una ordre de protecció a favor de la víctima.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari