Onda ampliarà la zona esportiva d'Artesa amb noves màquines bio saludables i espais de descans

Onda ampliarà la zona esportiva d'Artesa amb noves màquines bio saludables i espais de descans
20/03/2023 -

Onda ha presentat el projecte d’ampliació de la zona esportiva de la pedania d’Artesa. L’espai, situat al carrer Blasco Ibáñez al costat de la pista de bàsquet, comptarà amb noves màquines biosaludables, zones de descans i lluminàries LED no contaminants.

L’actuació té un pressupost d’una mica més de 55.000 euros i aprofita la rampa que ja està construïda en el solar, garantint així l’accessibilitat. Actualment, la parcel·la està en desús, per la qual cosa la reforma servirà per a transformar aquesta zona abandonada en un nou espai de convivència veïnal.

Concretament, es col·locaran dotze màquines biosaludables de cinc tipus diferents pensades per a fer esport a l’aire lliure. A més, s’instal·laran bancs i papereres de fusta i noves lluminàries LED, amb energia més assequible i menys contaminant.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha declarat: “Donem resposta a les peticions dels veïns en el procés participatiu Onda Barri a Barri”. “La política consisteix a escoltar per a donar solucions a les demandes dels ciutadans”, ha assenyalat.

Agenda 2030

Les noves lluminàries amb tecnologia LED compleixen amb l’afany de l’Ajuntament per complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 en proveir a la zona d’il·luminació amb energia assequible i poc contaminant. A més, l’entrada mitjançant una rampa a la zona garanteix l’accessibilitat de tots els ciutadans.

Més actuacions

En els últims dies, l’Ajuntament també ha anunciat noves instal·lacions de zones esportives i de descans en el barri de Tosalet i al parc de la Panderola. Totes elles posen l’èmfasi a donar als veïns noves opcions per a fer exercici que tinguen màxima accessibilitat i compten amb zones de descans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari