Onda anuncia noves mesures i demana responsabilitat a la ciutadania

Onda anuncia noves mesures i demana responsabilitat a la ciutadania
12/03/2020 -

En coordinació amb les mesures de contenció de la COVID-19 preses pel Ministeri de Sanitat i la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament d’Onda decreta, amb entrada en vigor el 13 de març de 2020 i fins a un altre avís, les següents mesures preventives.

CLASSES: Seguint la instrucció de la Conselleria d’Educació, se suspenen les classes de tots els centres educatius a partir del dilluns 16 de març.

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS: Romandran tancades totes les instal·lacions esportives municipals.

EDIFICIS MUNICIPALS: Romandran tancats tots els edificis municipals a excepció de l’Ajuntament i serveis municipals que es presten a la Casa de la Cultura (es mantindrà tancada biblioteca infantil, biblioteca d’adults, sala d’estudis i sala d’exposicions). També romandrà tancat l’ermitori d’El Salvador i l’Aula Natura.

ACTIVITATS MUNICIPALS: Se suspenen totes les activitats municipals culturals, esportives, lúdiques i d’oci, així com totes les relatives a persones majors i les visites turístiques guiades.

SERVEIS MUNICIPALS: Es recomana, llevat que siga estrictament necessari, no acudir a l’Ajuntament i realitzar els tràmits o consultes de manera telemàtica, via seu electrònica, o telefònica telefonant al 964 600 050 (s’han reforçat les línies).

PAUTES D’HIGIENE: Es recomana encaridament a tota la població seguir les pautes d’higiene i conductes preventives recomanades pel Ministeri de Sanitat.

TRANSPORT: A partir de dilluns 16 de març, d’acord amb la suspensió de les classes, se suspén l’autobús escolar i el de la Universitat Jaume I. Es manté la línia urbana amb recomanació de mantenir les pautes preventives.

RECOMANACIONS: Es recomana a les entitats privades, clubs i associacions que eviten realitzar activitats que suposen concentració de persones i, al conjunt de la població, que no acudisca a llocs amb grans aglomeracions de persones, si no és estrictament necessari.

SÍMPTOMES: En cas de presentar símptomes, com febre, tos i dificultat respiratòria, es prega romandre en el domicili i trucar al telèfon habilitat per la Conselleria de Sanitat (900 300 555). No acudir al centre de salut.

RESPONSABILITAT: Se sol·licita la màxima col·laboració ciutadana per a seguir aquestes normes i, en un exercici de responsabilitat, difondre només informacions provinents de canals i perfils oficials. L’Ajuntament d’Onda manté una comunicació i coordinació constant amb les autoritats competents i fa una crida a la calma i responsabilitat. Entre tots superarem aquesta crisi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari