Onda aplica les 22 mesures restrictives que acorda Salut Pública per a la ciutat durant 14 dies

Ballester: “Confie plenament en els onders i estic convençuda que junts superarem aquesta adversitat

Onda aplica les 22 mesures restrictives que acorda Salut Pública per a la ciutat durant 14 dies
16/10/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha remés a l’Ajuntament d’Onda, a les 14.13 hores de hui, la resolució amb 22 mesures addicionals per a evitar la propagació del virus. Aquesta normativa entrarà en vigor des de les 0.00 hores del dia 17 d’octubre i durant un període de 14 dies naturals.

El document, que ja el poden consultar tots els onders en la web municipal www.onda.es i s’ha publicat en xarxes socials i en el canal de missatgeria ‘Onda Comunica’, reflecteix com a principals mesures la limitació de reunions familiars o socials a un número màxim de 10 persones, tant en espais públics com privats; la reducció dels aforaments en establiments privats i públics del 75% al 60%; i permet la reobertura de les instal·lacions esportives municipals sempre que no se supere el 60% de l’aforament i les competicions es realitzen sense públic. A més, s’avança l’horari de tancament dels establiments hostalers a les 23 hores, sense que puguen acceptar comandes a partir de les 22 hores. D’altra banda, també se suspén l’activitat dels Centres de Dia i centres ocupacionals.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha reunit l’equip de regidors i a Policia Local en el mateix moment en què ha rebut la notificació per a coordinar i posar en marxa immediatament totes les mesures. “He traslladat a Salut Pública la màxima predisposició i col·laboració de l’Ajuntament d’Onda per a garantir l’aplicació d’aquestes pautes preventives. Confie plenament en els onders i estic convençuda que estarem a l’altura de les circumstàncies i junts superarem aquesta adversitat”.

Campanya de conscienciació

Cal recordar que durant aquesta setmana l’Ajuntament ha llançat una campanya de conscienciació ciutadana apel·lant a la responsabilitat i, a més, ha coordinat el dispositiu de seguretat que arrancarà aquest divendres 16 d’octubre a la nit. La Policia Local i l’Autonòmica duran a terme controls en via pública i establiments hostalers per a verificar que compleixen amb l’aforament permés i normatives sanitàries i, per part seua, la Guàrdia Civil s’encarregarà dels controls d’accés a la ciutat per carretera. Els efectius policials que vetlaran per la seguretat dels onders durant la setmana vinent seran els mateixos que si s’haguera celebrat la Fira.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari