Onda aprova una modificació pressupostària per a millorar l'atenció mèdica

Onda aprova una modificació pressupostària per a millorar l'atenció mèdica
13/07/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha celebrat aquest matí el ple ordinari de juliol en el qual s’ha aprovat un expedient de modificació de crèdits amb el qual es millorarà la qualitat de vida dels veïns del municipi.

Així, la portaveu de l’equip de govern, María Prades, ha explicat que aquesta modificació, que ha tirat avant amb els vots a favor del Partit Popular i l’abstenció del grup Socialista i Compromís, es destinarà a millorar serveis com les ambulàncies, neteja d’edificis, activitats de biblioteca, festes i joventut, així com el programa d’embelliment urbà i millora de l’accessibilitat ‘Onda Bonica’ que va posar en marxa el consistori.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha volgut destacar: “Des d’aquest equip de govern continuem escoltant les peticions dels veïns”. “Pas a pas continuarem construint una ciutat millor per a les pròximes generacions”, ha afegit Ballester.

Reconeixement a la transparència

Cal destacar que l’Ajuntament d’Onda ha aconseguit obtindre una puntuació del 100% en l’avaluació del segell Infoparticipa, revalidant així el títol de municipi més transparent de la Comunitat Valenciana.

El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques d’Onda, Vicent Bou, ha volgut reconéixer en el ple la labor del responsable de l’equip d’Innovació i del secretari de l’Ajuntament. Així mateix, ha felicitat a tot el poble d’Onda per aconseguir revalidar aquest títol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari