Onda aposta per activitats per a tots els públics en una nova edició de la seua Fira del llibre

Onda aposta per activitats per a tots els públics en una nova edició de la seua Fira del llibre
04/05/2023 -

Onda ha presentat la 38a edició de la seua Fira del llibre, que tindrà lloc entre el 17 i el 21 de maig i comptarà amb nombroses activitats per a tots els públics i descomptes del 5% en els llibres. Les casetes estaran situades en l’avinguda Sierra de Espadán, lloc on se celebraran totes les presentacions i signatures.

En l’acte de presentació, el tinent d’alcalde de l’àrea de Biblioteques, Vicent Bou, ha declarat: “La programació d’enguany vol despertar la passió per la literatura en els més xicotets”. “Volem impulsar la creació literària en el nostre camp d’acció i per això convidem a autors de la zona al fet que presenten les seues novetats i signen exemplars”, ha afegit.

Completa programació

Les casetes de la Fira arribaran a l’avinguda Sierra de Espadán el dimecres, 17 de maig, dia en què hi hauran nombroses visites escolars i el taller Crea el teu propi conte, a càrrec del Casal Jove, en la caseta de la Biblio. En la jornada del dijous continuaran les visites d’escoles i tindrà lloc un nou taller, Panells cèlebres, en la caseta de la Biblio.

Les signatures començaran el divendres amb la visita de l’escriptora M.ª Carmen Castillo a les 12.00 h. A les 18.00 h., es farà la primera presentació de la Fira, la del conte Anita i Moti en la caseta de la Biblio. A continuació, hi haurà un taller de creació punts de llibre per als més xicotets. Després, Kids&Us realitzarà un taller de Storytelling + craft (contacontes + manualitat).

A les 19.00 h., l’escriptor Javier García Martínez i la il·lustradora Mayeska presentaran El desenterrador i signaran exemplars. Lola P. Nieva presentarà a les 20.00 h. Consecuencias de amar a un samurái, després de la qual també hi haurà signatura d’exemplars.

La jornada del dissabte començarà a les 11.00 h. amb un nou taller de Storytelling + craft (contacontes + manualitats) a càrrec de Kids&Us. A les 12.00 h., tindrà lloc el club de lectura de La soledat del gos, amb la presència del seu autor Julio C. Canuto. A la mateixa hora, l’autor Luis Alexandre estarà signant exemplars.

La vesprada del dissabte començarà amb el taller Jocs de taula a càrrec del Casal Jove en la caseta de la Biblio. A les 18.00 h., els personatges de Star Wars arribaran a la fira de la mà dels Tarkin, devoradors de somriures. Per a acabar la jornada, l’escriptor Javier Alandes presentarà i signarà Los guardianes del Prat.

El diumenge a les 11.00 h. hi haurà un taller d’iniciació als escacs. A les 12.00 h., María Suré presentarà i signarà la seua última novel·la, Huérfanos de sombra. Tancarà la Fira la presentació i signatura del còmic d’aventures, Babau & Guido i els camins càtars, a càrrec del seu autor David Segarra.

Encara queden noves activitats i sorpreses per revelar-se que es publicaran en les xarxes socials de l’Ajuntament d’Onda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari