Onda aposta per l'esport amb la signatura de convenis per valor de 325.000 euros amb els clubs municipals

Onda aposta per l'esport amb la signatura de convenis per valor de 325.000 euros amb els clubs municipals
24/03/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha signat un conveni de col·laboració amb 14 clubs esportius municipals per un valor total de 324.700 euros. L’objectiu és fomentar la promoció i pràctica dels diferents esports, tractant de mantenir una relació estable en el temps amb la institució per tal de consolidar el projecte en l’àmbit esportiu local.

La primera edil, Carmina Ballester, ha apuntat que “invertir en esport suposa promoure i impulsar valors positius que milloren el nostre municipi. L’esport és un instrument d’inclusió social que aporta múltiples beneficis físics i psicològics. A més, és una potent eina de transformació social i una activitat formadora.”

Aquestes subvencions aniran destinades al finançament dels serveis oferits pels diferents clubs per a les competicions i activitats, a més de material, recursos i personal necessari per a poder dur-ho a terme.

Clubs esportius municipals

Els clubs esportius municipals que han pogut beneficiar-se d’aquesta subvenció són el Club d’Esport Adaptats Adaponda, Club Atletisme Onda, Club Amics Hambol d’Onda, Club Bàsquet Onda, Club de Caçadors Sant Roque d’Onda, Club Ciclista Sepelaco, Associació Cultural Club de Camp, Club Esportiu Onda, Club FS Navarti, Club Gimnàstica Gym-Sport Onda, Club Motorsport Onda, Club Natació Onda, Club Pilotari d’Onda de Pilota Valenciana i Club Tennis Taula Santisim Salvador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari