Onda aposta per formar als ondenses amb nous cursos d'idiomes i robòtica

Onda aposta per formar als ondenses amb nous cursos d'idiomes i robòtica
06/09/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha anunciat una àmplia oferta formativa centrada en els idiomes i la informàtica, dirigida als veïns i veïnes de la ciutat. El calendari formatiu donarà principi el mes de setembre per a concloure a la fi d’any; i els cursos seran impartits en format presencial i en línia.

La temàtica de la formació respon a les sol·licituds i necessitats transmeses per la ciutadania. Així doncs, des dels més xicotets fins als adults podran beneficiar-se d’activitats formatives totalment gratuïtes, impartides per personal docent expert.

Quant a l’aprenentatge d’Anglès, hi hauran dos cursos. El primer, dirigit a xiquets d’entre 10 i 12 anys, que s’impartirà en el Local d’Associacions (C/ Safona, 22) des del 28 de setembre al 30 de novembre. El segon, centrat en la població jove i adulta, amb un nivell B2, i que es realitzarà en el Casal Jove des del 23 de setembre fins al 16 de desembre.

Les persones interessades a aprendre o millorar altres idiomes, podran inscriure’s en el curs de Francés per a adults, que també es durà a terme en el Local d’Associacions, i el de Japonés, que es realitzarà en format en línia des del 4 de novembre fins al 16 de desembre.

Finalment, per als més xicotets de la casa, adeptes a la tecnologia, s’impartiran dos cursos de robòtica en els mesos de setembre a desembre.

Sobre aquest tema, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha assenyalat: “La formació respon a les demandes plantejades per la població, amb metodologies i horaris flexibles, continguts de qualitat i docents professionals”.

Inscripcions

Les persones interessades a participar en les diferents activitats, podran inscriure’s de manera telemàtica, a partir del dijous 8 de setembre, a través d’un formulari que publicarà l’Ajuntament en la pàgina web joventut.onda.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari