Onda aposta per l'oci segur amb activitats online per als més joves

La Regidoria de Biblioteques i Joventut d’Onda adapta les seues activitats davant la pandèmia del Covid-19

Onda aposta per l'oci segur amb activitats online per als més joves
09/11/2020 -

L’Ajuntament d’Onda aposta per l’oci segur i ofereix tres activitats vinculades amb la literatura i la lectura que poden seguir-se de manera telemàtica a través de la plataforma ‘Hangouts’. L’objectiu del govern municipal és fomentar la lectura entre els més joves del municipi.

D’una banda, la regidoria de Biblioteques i Joventut ha adaptat un taller de creació literària sènior que es dirigeix a joves d’entre 17 i 25 anys que tinguen afició per l’escriptura o que tinguen curiositat per aprendre o millorar els seus textos literaris. Així mateix, el taller de creació literària júnior, que es dirigeix a joves d’entre 12 i 16 anys, també ha adaptat les seues sessions a l’àmbit online per a poder realitzar un seguiment malgrat la pandèmia de la Covid-19.

D’altra banda, els joves als quals els agrade llegir, parlar de llibres i vulguen trobar a més gent amb els mateixos interessos, poden apuntar-se a un club de lectura juvenil que ha posat en marxa el consistori per a poder comentar còmics i novel·les gràfiques.

Sobre aquest tema, el regidor de Biblioteques i Joventut d’Onda, Vicent Bou, ha assenyalat que “És una bona oportunitat per a potenciar els hàbits de la lectura i la creació literària entre els més joves, especialment en un moment tan complicat com aquest”.

Totes les persones interessades en alguna d’aquestes activitats poden inscriure’s de manera gratuïta a través del telèfon 964 77 11 93, de 16.00 a 20.00 h., o enviant un correu electrònic a l’adreça biblioteca@onda.es

Aprenentatge per als més xicotets

Paral·lelament, la regidoria de Biblioteques de l’Ajuntament d’Onda ha preparat un cicle de vídeos en els quals s’ensenyen cançons i jocs de dits per a jugar amb els més xicotets de la casa. Les rimes i jocs de dits són una font d’estímul i aprenentatge cognitiu que poden ajudar els més xicotets a desenvolupar les seues habilitats comunicatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari