Onda aposta pel comerç i hostaleria local en les compres nadalenques

Onda aposta pel comerç i hostaleria local en les compres nadalenques
13/12/2020 -

Els carrers d’Onda han començat el dia aquest matí amb sis bosses d’anar a comprar gegants enmig dels carrers per a la sorpresa dels veïns i visitants. Es tracta d’una acció de street màrqueting que forma part de la campanya impulsada per l’Ajuntament d’Onda per a fomentar les compres en els establiments comercials i hostalers locals durant el Nadal, sota el lema ‘Si busques un regal especial, tria comerç local’.

Aquesta original iniciativa es complementa amb el vídeo que ha llançat el consistori en xarxes socials i mitjans de comunicació. L’anunci mostra com diversos joves no troben el regal ideal per als seus éssers estimats a través d’internet, però sí que acudint al comerç de proximitat.

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Baila, ha explicat que “el comerç local és el cor de la nostra ciutat i, per això, des de l’Ajuntament ens posem al seu costat per a ajudar-los en tot el que puguem ser-los útils i conscienciar als ciutadans a comprar a Onda és sumar noves oportunitats per a tots”.

Animació itinerant i ‘vídeomapping’

A més, l’Ajuntament també ha organitzat animació infantil itinerant pels carrers de la ciutat durant els dies 11, 12, 17, 18, 19, 23, 24, 29 i 30 de desembre i 4 i 5 de gener, d’11.30 a 13 hores i de 18 a 19.30 hores. Durant aquestes dates el Pare Noel i personatges de Disney recorreran els carrers de la ciutat a la recerca dels més menuts. Una altra acció que es durà a terme és un vídeo mapping, un espectacle audiovisual, en la façana de l’Ajuntament pel carrer Salvador Barri durant el 23 i 30 de desembre i 4 de gener en diferents passes a les 18.30, 19, 19.30, 20 i 20.30 hores.

Campanya solidària

D’altra banda, aquest Nadal els veïns i veïnes que ho desitgen podran encarregar al Pare Noel i als Reis d’Orient, per mediació de voluntaris de Creu Roja i Càritas Sant Bartolomé, que porten a casa dels seus éssers estimats els regals triats en els comerços i establiments hostalers locals.

Aquesta innovadora campanya solidària naix de l’aliança entre l’Ajuntament d’Onda i les patronals del comerç, Onda Centre Comercial, i hostaleria, HosturiOnda, i persegueix el doble objectiu de fomentar el comerç i l’hostaleria local, d’una banda, i ajudar a les persones més necessitades, per un altre. Així, en qualsevol dels establiments participants en la campanya el client podrà sol·licitar, per un donatiu de tres euros que anirà destinat íntegrament a Creu Roja i Càritas Sant Bartolomé, que emissaris del Pare Noel o els Reis d’Orient porten el regal o bo-consumició al domicili que indique.

6.000 euros en premis

En paral·lel, tots els que participen en aquesta campanya comercial entraran en el sorteig d’un gran premi de 2.000 euros i 20 premis de 200 euros en forma de val per a utilitzar en qualsevol dels comerços associats a Onda Centre Comercial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari