Onda aposta per reforçar el vincle familiar a través de tallers d'estimulació sensorial amb bebés

Onda aposta per reforçar el vincle familiar a través de tallers d'estimulació sensorial amb bebés
06/08/2022 -

L’Ajuntament d’Onda, a través del servei de Biblioteca, està realitzant diversos tallers i activitats dedicats a familiars i nounats. L’objectiu és estrényer el vincle afectiu del bebé amb el parent, a més d’ajudar-los a enfortir les seues àrees de desenvolupament.

El taller d’estimulació sensorial amb aigua aporta molts beneficis als nounats, sobretot en les àrees cognitives o d’intel·ligència, i emocionals reforçant la confiança amb el parent.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha ressaltat: “Des de la Biblioteca d’Onda continuem treballant per a crear tot tipus d’activitats enfocades a tots els veïns d’Onda independentment de la seua edat”. “Amb aquesta mena d’activitats es busca reforçar el vincle entre els nounats i els seus familiars”, ha afegit l’edil.

Així mateix, el dia 9 d’agost hi haurà una nova sessió d’estimulació sensorial per a bebés amb aigua. Els interessats poden inscriure’s a través del formulari facilitat per la Biblioteca d’Onda en les seues xarxes socials. L’edat recomanada és de 5 a 12 mesos.

Benvinguts a la Biblio!

En la mateixa línia, cal destacar que l’Ajuntament d’Onda, a través de la Biblioteca Municipal, està duent a terme la campanya “Benvinguts a la Biblio!”, amb l’objectiu d’incentivar la lectura en les famílies amb xiquets nascuts durant l’any 2021.

A més, es farà lliurament d’un carnet específic per als nounats i un llibre infantil al costat d’informació sobre els serveis i activitats que ofereix la Biblioteca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari