Onda aposta per la salut mental i el desenvolupament del potencial humà amb un ambiciós cicle de conferències

Onda aposta per la salut mental i el desenvolupament del potencial humà amb un ambiciós cicle de conferències
13/05/2022 -

Els millors conferenciants del país sobre motivació, actitud positiva, lideratge o tècniques de venda es donaran cita a Onda durant el mes vinent amb l’objectiu de reforçar la salut mental dels onders i ajudar-los a explotar tot el seu potencial. Així, el prestigiós Victor Küppers serà el cap de cartell del cicle ‘Onda Inspira’ al costat del professor Emilio Duró i la jornada de coaching ‘Onda Talks’.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha sigut l’encarregada de presentar aquesta nova iniciativa del govern municipal que arriba “amb el propòsit que l’ànim, el coratge i el caràcter inconformista que sempre ens ha definit als onders no decaiga després d’aquesta crisi sanitària, econòmica i social”.

La primera edil, que ha estat acompanyada pels regidors d’Educació i Formació, Estela Badenes, i de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor, ha recalcat que “després de dos anys de sofriment, incertesa i duel, passada la nit més fosca de la pandèmia, és moment que l’optimisme, l’alegria i la bona salut mental torne a predominar en la nostra societat”.

Aquest cicle està dirigit tant als veïns com a comerciants, docents, pares, mares, estudiants i empresaris que busquen desenvolupar tot el seu potencial i talent des de la motivació, l’acte-coneixement, el lideratge o les tècniques de venda. Tots els esdeveniments seran gratuïts encara que serà necessari reservar plaça en la web entrades.onda.es

Onda Talks

El 3 de juny arrancarà el cicle amb ‘Onda Talks’, una jornada que es realitza en col·laboració amb l’Associació Nacional d’Intel·ligència Emocional (ASNIE), que es reedita després de l’èxit de l’any passat i que comptarà amb sis experts en coaching de primer nivell. L’esdeveniment es desenvoluparà a la sala La Cassola.

En aquest punt, Paco Pastor ha incidit en què “en aquest govern apostem per la salut, la qual cosa inclou no sols un bon estat físic sinó també mental, i estem convençuts que amb aquests professionals gaudirem d’una bona dosi d’energia i actitud positiva per a afrontar els nous reptes personals i professionals”.

Emilio Duró

Per part seua, el 6 de juny el Teatre Mònaco rebrà al professor Emilio Duró en una conferència organitzada conjuntament amb Onda Centre Comercial i HosturiOnda, i que principalment està orientada als comerciants, hostalers i xicotets empresaris d’Onda per a ajudar-los a millorar els seus negocis i aportar-los idees de com créixer.

Sobre aquest tema, Ballester ha afegit que “durant la pandèmia ja vam estar al seu costat, destinant més de 3 milions d’euros en diferents plans d’ajudes per a evitar que tancaran persianes, i ara tornem a estar al seu costat per a ajudar-los a explotar tot el seu talent i a desenvolupar les seues empreses. Perquè el comerç i l’hostaleria local són el cor d’aquesta ciutat”.

Victor Küppers

Finalment, el fermall d’or al cicle ‘Onda Inspira’ el posarà el prestigiós i brillant professor Victor Küppers el pròxim 15 de juny en el Teatre Mònaco en una conferència fruit del treball realitzat de manera transversal dels departaments d’Educació i Ciutat Saludable.

En aquest sentit, Badenes ha declarat que “hem viscut molts canvis en poc temps, per això és fonamental fomentar una bona actitud per a afrontar-los i Victor Küppers és el millor aliat que podíem trobar per a aquest objectiu”.

L’alcaldessa ha tancat la intervenció convidant a tots els onders a inscriure’s a aquestes jornades úniques: “a aquelles ments inquietes, als quals sempre busquen créixer i millorar, als qui volen cuidar la seua salut mental, als qui busquen millorar la seua actitud, als qui tenen gana de noves idees… us esperem a ‘Onda Inspira”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari