Onda aposta per la salut dels onders amb dues jornades sobre hàbits i alimentació saludable

Onda aposta per la salut dels onders amb dues jornades sobre hàbits i alimentació saludable
13/06/2022 -

L’Ajuntament d’Onda oferirà als onders i visitants dues jornades amb les quals fomentarà els hàbits de vida saludables entre la població. Així, els dies 21 i 22 de juny s’impartirà la conferència ‘Per quèhàbits saludables i no dieta?’, i el taller de cuina ‘Consells per a cuinar i fer menús saludables’, respectivament.

L’objectiu no és un altre que donar a conéixer a la població els beneficis d’apostar per uns hàbits saludables, que inclouen descans, alimentació i esport. D’aquesta manera, a través de veus expertes en la matèria, els veïns podran prendre nota i conscienciar-se de la importància d’apostar per un estil de vida sa.

La conferència serà impartida en La Cassola, el 21 de juny a les 19.00 hores, a càrrec de Vicente Salvador Herrero, Vicente Cabedo i Jesús Bolos Dávila. En ella es tractarà de desmitificar la creença que menjar saludable és un càstig, fent veure els beneficis d’apostar per hàbits saludables. Quant al taller de cuina, es realitzarà en el Mercat Municipal el 22 de juny de 10.00 a 12.00 hores, amb la col·laboració del Mercat Municipal, 300 Torres i Creu Roja. Durant aquest, s’aportaran consells per a l’elaboració de menús, mentre es procedeix a la seua preparació.

Sobre aquest tema, el regidor de l’àrea de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor, ha mostrat la importància de difondre estils de vida saludables: “Des d’aquest govern municipal ens hem proposat potenciar la salut dels veïns. Amb Onda Inspira busquem ajudar al fet que milloren la seua salut mental, ara és el torn de fomentar la salut física, i no hi ha millor manera de fer-ho que comptant amb l’experiència d’experts locals”, ha manifestat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari