Onda arranca les obres de remodelació de la façana nord del Mercat Municipal

L’Ajuntament instal·larà un gran mural ceràmic per a representar el procés del producte del camp al

Onda arranca les obres de remodelació de la façana nord del Mercat Municipal
27/11/2021 -

L’Ajuntament ha posat en marxa les obres de remodelació de la façana del mercat municipal d’Onda, amb l’objectiu de millorar la seua imatge exterior i promocionar el patrimoni públic, gastronòmic, cultural i turístic del municipi.

La remodelació consistirà en la substitució i neteja de finestres i cancel·les dels accessos. A més, es col·locarà un mural amb el lema “Del camp a la taula” a base de rajola gres porcellàniques en la façana nord.

El disseny del mural destacarà la importància de millorar el sistema alimentari fent-lo més sostenible i respectuós amb el medi ambient a través de la promoció del comerç de proximitat que garanteix una cadena de subministraments justa i sostenible.

Es tracta d’un projecte de remodelació l’import total de la qual va ser pressupostat per 40.536,14 euros i es troba cofinançat al 50% amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu pluriregional d’Espanya.

Sobre aquest tema, l’edil responsable de l’àrea de Promoció Econòmica i els fons FEDER, María Baila, ha assenyalat que “l’objectiu d’aquesta actuació és promocionar el comerç local i sostenible ressaltant la tradició ceràmica d’Onda”.

Eficiència energètica

D’altra banda, el consistori també va renovar el sistema de climatització del Mercat Municipal per a millorar el confort i la sostenibilitat, tenint en compte les demandes dels usuaris.

Els treballs van consistir en el desmuntatge de l’antiga instal·lació i els seus accessoris, la instal·lació completa dels nous equips de fred i calor, adaptació dels conductes i desguassos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari