Onda atén les peticions veïnals i reasfaltarà l'avinguda Constitució per a millorar la seguretat viària

Del 5 al 9 de juliol es durà a terme aquesta actuació per a donar solució al mal estat del ferm d’aquesta via principal

Onda atén les peticions veïnals i reasfaltarà l'avinguda Constitució per a millorar la seguretat viària
27/06/2021 -

L’Ajuntament d’Onda segueix avant amb el seu pla de millora de l’asfaltat de les vies municipals amb l’objectiu de millorar la seguretat viària de vehicles i vianants. En aquesta ocasió, i ateses les demandes dels veïns, el consistori actuarà en l’avinguda Constitució, que actualment presenta diversos sots, amb un reasfaltat d’aquesta via principal per la qual transiten milers de turismes i vehicles pesants diàriament.

Els treballs es duran a terme durant la setmana del 5 al 9 de juliol, la qual cosa provocarà talls de trànsit durant aquests dies i es prohibirà l’estacionament de vehicles. El divendres 2 de juliol l’empresa senyalitzarà l’inici de les obres i les restriccions de mobilitat. Durant els dos primers dies es procedirà al fresat i apedaçament de la via, des de l’avinguda Montendre a l’avinguda Manuel Escobedo, per la qual cosa hi haurà pas alternatiu del trànsit fins a les 19.30 hores, quan es reobrirà als vehicles.

El dimecres 7 de juliol es tallarà completament al trànsit, fins a les 19.30 hores, el tram comprés entre l’avinguda Montendre i carrer Enric Valor. Mentre que el dijous 8 i el divendres 9 es treballarà en el tram entre el carrer Enric Valor i carrer Almassora. Durant aquests tres dies s’habilitarà un pas alternatiu pels carrers adjacents. El divendres a la vesprada es tornarà a obrir al trànsit tot el tram de l’avinguda Constitució. Durant tota la setmana la Policia Local d’Onda realitzarà un servei especial per a garantir el bon desenvolupament de les obres.

El regidor d’Ordenació del Territori, Juan López, ha explicat que “som conscients que milers de vehicles i trànsit pesat circulen diàriament per aquest carrer que precisa una millora urgent de l’asfaltat, tal com ens han traslladat els veïns. Els hem escoltat i hem decidit actuar per a millorar la seguretat de tots i millorar la qualitat de vida”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari