Onda apunta al mercat britànic per a oferir sòl industrial i atraure nous inversors

Creen una plataforma web amb tota la informació de l’àrea industrial i la promocionen a Regne Unit

Onda apunta al mercat britànic per a oferir sòl industrial i atraure nous inversors
04/12/2019 -

Onda apunta al mercat britànic per a oferir sòl industrial, promocionar els polígons i atraure nous inversors aprofitant la conjuntura del Brexit.

Per a això, l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Castelló gestionaran una plataforma online amb tota la informació del conjunt de polígons empresarials d’Onda. L’objectiu que persegueixen totes dues institucions és iniciar la promoció del sòl industrial ondense a Regne Unit.

El regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella ha destacat que “Onda posseeix prou potencial per a acollir a més signatures que puguen generar més riquesa i per tant aconseguir un municipi més innovador i competitiu. Començarem amb la promoció en el mercat del Regne Unit, per a després seguir amb altres zones de les quals puguem atraure inversions”.

Aquest portal de parcs empresarials que estarà completament finalitzat en uns pocs mesos, disposarà d’informació agregada i estructurada sobre un mapa amb localització geogràfica que permet als usuaris trobar informació sobre la distribució de parcel·les, indicant si estan en venda o lloguer i informa de la disposició de les seues empreses amb les dades bàsiques associades dels 10 polígons industrials que alberga Onda. S’obri així un canal innovador accessible per a visitar-lo i promocionar-lo davant nous inversors estrangers.

Canal comunicatiu entre empreses i inversors

A través d’aquesta col·laboració, que complementarà els serveis que l’Antena Local ja està prestant a la ciutat, la Cambra de Comerç posa a la disposició de l’Ajuntament tota la seua experiència i coneixement en la difusió i promoció d’Onda. Això permet disposar d’una eina de referència per a posar en valor el potencial econòmic del municipi, servint de canal comunicatiu i informatiu per a nous inversors.

Aguilella també ha subratllat que “aquesta tecnologia serà molt útil per a mostrar Onda a altres mercats i que es beneficien empreses i inversors”. I afig que “amb aquesta plataforma posem en coneixement informació d’interés a empreses, inversors, API i altres agents del sector comercial”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari