Onda habilita un autobús gratuït a l'UJI per a l'alumnat que es presente a la selectivitat

Onda habilita un autobús gratuït a l'UJI per a l'alumnat que es presente a la selectivitat
27/05/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha habilitat un autobús gratuït entre la ciutat i la Universitat Jaume I per als dies en què es realitze la prova d’accés a la universitat (EBAU). Així, els estudiants onders podran desplaçar-se diàriament a Castelló durant les dues convocatòries de la prova, del 8 al 10 de juny i del 6 al 8 de juliol, sense cap cost.

Es tracta d’una iniciativa que ha posat en marxa l’àrea de Joventut, coordinada pel regidor Vicent Bou, després d’escoltar les necessitats dels estudiants de batxillerat, ja que en cas contrari han d’adaptar-se als horaris del transport regular o bé quedar-se a dormir en la capital de la Plana.

“Posem en marxa aquest servei perquè els estudiants onders no hagen d’assumir el cost del transport i, durant aquests dies de nervis, només hagen de preocupar-se d’estudiar i centrar-se en els exàmens”, ha apuntat Bou.

Horaris

Tots els autobusos eixiran de la parada de l’Avinguda Montendre i tornaran al mateix punt. L’eixida serà sempre a les 8.15 hores durant els sis dies: 8, 9 i 10 de juny i 6, 7 i 8 de juliol. La volta, des de la Universitat Jaume I, serà a les 19.45 hores els dos primers dies de cada convocatòria, el 8 i 9 de juny i el 6 i 7 de juliol, mentre que l’últim dia d’exàmens, el 10 de juny i el 8 de juliol, s’avançarà a les 17.30 hores.

Cal recordar que el govern municipal ha tornat a posar en marxa durant aquest curs acadèmic el servei de bus gratuït per a facilitar el desplaçament a 200 joves onders que estudien a la Universitat Jaume I o bé en instituts o centres educatius de Vila-real i Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari