Onda ajuda a 190 famílies nombroses a tirar avant en estalviar-los 32.500 euros per bonificacions de l'IBI

Onda ajuda a 190 famílies nombroses a tirar avant en estalviar-los 32.500 euros per bonificacions de l'IBI
08/02/2021 -

Un total de 190 famílies nombroses d’Onda han pogut estalviar 32.585 euros durant 2020 gràcies al programa de bonificacions de l’IBI que contempla l’Ajuntament. Una mesura que respon a l’objectiu del govern municipal d’alleujar la càrrega fiscal dels onders a través de la baixada d’impostos i bonificacions.

En el cas de les famílies nombroses poden beneficiar-se de descomptes en la quota de l’IBI del 50% per a les quals tinguen de 3 a 6 fills; del 75% si tenen entre 7 a 9 fills; o del 90% si sumen 10 o més fills. Per a sol·licitar-les n’hi ha prou que tots els membres de la família estiguen empadronats en el mateix immoble i no tinguen més de 26 anys.

“Ens vam comprometre a abaixar impostos i a posar-nos al costat de les famílies i així ho estem complint. Aquest estalvi permetrà a moltes famílies que puguen afrontar aquesta crisi amb més recursos i puguen mirar cap avant amb optimisme”, ha explicat l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester.

Ampliació del termini fins al 31 de març

Les sol·licituds per a beneficiar-se d’aquesta bonificació durant el 2021 poden presentar-se en el Servei Provincial de Gestió, Inspecció i Recaptació de la Diputació de Castelló fins al 31 de març, després que l’entitat provincial acceptarà l’al·legació presentada per l’Ajuntament d’Onda per a prolongar 30 dies més el termini.

Cal recordar que l’any 2021 porta una nova baixada d’impostos a tots els veïns d’Onda. De fet, la rebaixa tributària es farà sobre el mateix gravamen de l’IBI, que per segon any consecutiu es reduirà. En 2020 ho va fer del 0,72 al 0,68% i en 2021 es quedarà en el 0,65%. L’objectiu del govern municipal que lidera Carmina Ballester és arribar a 2022 amb una quota fixada en 0,61%, la qual cosa suposarà una rebaixa del 15% respecte a l’inici de legislatura.

Tota la informació sobre els impostos i el calendari fiscal es pot consultar en la web municipal www.onda.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari