Onda ajuda a 200 persones a inserir-se en el món laboral a través de la seua fira d'ocupació Onda Work Talent

Onda ajuda a 200 persones a inserir-se en el món laboral a través de la seua fira d'ocupació Onda Work Talent
20/09/2021 -

L’Agència Municipal d’Ocupació Onda Inserida ha acollit hui la segona edició de la fira Onda Work Talent, un fòrum d’atracció de talent i creació d’oportunitats laborals que impulsa l’Ajuntament d’Onda amb el ferm objectiu d’aconseguir la inserció laboral dels i les onderes. L’esdeveniment ha posat en contacte a més de 200 persones demandants d’ocupació amb empreses de treball temporal.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, acompanyada pel regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, i el regidor de Benestar Social, Família i Majors, Óscar Valero, han pogut comprovar de primera mà l’èxit d’aquesta iniciativa, que després de l’èxit de la primera edició orientada als joves amb la intenció de servir-los com a trampolí d’ascens cap al seu futur professional, ha repetit format encara que en aquesta ocasió dirigit al col·lectiu de majors de 45 anys.

La primera edil ha explicat que “des del govern municipal continuem fent passos per ajudar als onders a trobar un lloc de treball de qualitat, incentivar el talent i apostar per la formació, perquè és la nostra prioritat sumar oportunitats, benestar i estabilitat als nostres veïns i veïnes”.

300 entrevistes de treball

Així, l’Agència d’Ocupació ha sigut la seu d’una reeixida fira d’ocupació a la qual cinc Empreses de Treball Temporal (ETT’s) han oferit tallers pràctics i realitzat més de 300 entrevistes per a cobrir llocs de treball reals. A més, el personal docent d’Onda Inserida ha impartit un taller pràctic mitjançant el qual aprofundir en com superar una entrevista de treball, elaborar un currículum atractiu o navegar pels portals d’ocupació. Els assistents també han tingut a la seua disposició l’aula d’informàtica perquè, amb l’ajuda dels tècnics, pogueren inscriure’s en ofertes d’ocupació, actualitzar el seu perfil o apuntar-se als cursos que s’ofereixen des de l’Agència.

Per part seua, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha destacat el bon acolliment que ha tingut aquesta segona edició, a causa de l’elevat nombre d’assistents, així com l’important paper que té l’Agència d’Ocupació, Onda Inserida, en el municipi. “Volem ajudar els veïns i veïnes d’Onda a trobar un lloc de treball de qualitat, i des de l’Agència d’Ocupació, Onda Inserida, treballem per a això”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari