Onda ajuda a 771 famílies sense recursos i en condició de desigualtat a tirar endavant durant 2020

Els Serveis Socials destinen 342.000 euros a col·lectius desfavorits, persones celíaques i famílies monoparentals

Onda ajuda a 771 famílies sense recursos i en condició de desigualtat a tirar endavant durant 2020
19/12/2020 -

Els serveis socials de l’Ajuntament d’Onda han tramitat durant aquest any un total de 771 ajudes econòmiques per a veïns sense recursos, famílies monoparentals, persones celíaques i afectades per la Covid-19 a través dels diferents programes d’ajudes municipals. En total, el govern municipal ha invertit 342.000 euros a ajudar als ciutadans que han sol·licitat suport en aquests moments difícils.

Així, l’àrea de Serveis Socials coordinada per Óscar Valero, regidor de Benestar Social, Famílies i Majors, ha incrementat durant aquest any de pandèmia les diferents ajudes als col·lectius més vulnerables. El govern municipal compleix així amb el seu compromís, ratificat en el Pacte Tots per Onda, de reforçar la cobertura dels serveis socials durant la pandèmia i ampliar les ajudes a altres col·lectius fins ara oblidats, com les famílies monoparentals i celíacs.

“Oferir la mà a tots aquells veïns que ens necessiten en aquests moments difícils és la nostra màxima prioritat, i per això treballem tot el personal polític i tècnic de l’àrea de Serveis Socials”, ha destacat Valero.

Ajudes a celíacs i monoparentals

L’actual equip de govern, tal com es va comprometre, assisteix amb polítiques socials als celíacs i les seues famílies per a ajudar-los a accedir als aliments sense glútens, ja que solen ser un 300% més cars que la resta. Per a això, des del consistori s’ha treballat de la mà de l’Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana (ACECOVA) per a posar en marxa aquesta iniciativa de la qual, avui dia, ja es beneficien nou veïns. L’ajuda concedida màxima és de 260 euros al mes.

D’altra banda, un total de 19 famílies monoparentals d’Onda han rebut l’ajuda específica que va habilitar l’Ajuntament, complint amb el compromís de l’alcaldessa Carmina Ballester, amb l’objectiu d’ajudar al fet que totes les famílies puguen disposar dels mateixos drets i oportunitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari