Onda ofereix ajudes de fins a 4.000 euros a les empreses que contracten onders desocupats

Onda ofereix ajudes de fins a 4.000 euros a les empreses que contracten onders desocupats
29/06/2022 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha visitat aquest matí l’empresa ondera Akcoat, guardonada amb el premi Alfa d’Or per la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre (SECV) per la seua aposta per la sostenibilitat en el sector ceràmic.

En la visita, Ballester ha felicitat Akcoat per la seua gran aportació en la reducció de l’impacte mediambiental a través del seu projecte ‘LessBox, Envàs Sostenible per a Tintes Ceràmiques Inkjet’. Aquesta nova solució busca reduir l’impacte mediambiental dels residus plàstics generats pels fabricants de rajoles ceràmiques, reduint l’ús de plàstics i agilitant el procés.

Ajudes a la contractació

La primera edil ha aprofitat la trobada per a informar sobre les bonificacions, incentius i ajudes que el consistori posa a la disposició de les empreses. Especialment, Ballester ha remarcat l’existència de la línia d’Ajudes a la Contractació, l’objectiu de la qual és fomentar la inserció dels veïns i veïnes d’Onda. Per a això, el consistori realitza importants aportacions econòmiques, de fins a 4.000 euros, a aquelles companyies que incorporen al seu equip treballadors i treballadores de la ciutat.

“Aquestes ajudes són una més de les nostres apostes per dinamitzar l’economia, enfortir al teixit empresarial i ajudar al poble ondera”, ha defensat la primera edil.

L’equip d’Akcoat ha realitzat un recorregut per les seues instal·lacions per a mostrar com és el procés productiu d’aquesta. A més, en el transcurs han pogut conéixer de primera mà la màquina per la qual va ser premiada, descobrir els seus avantatges i com és el seu funcionament. Ballester ha destacat la importància que té apostar per protegir el medi ambient i reduir l’impacte de la nostra acció: “Akcoat és un exemple de com el treball i esforç donen grans resultats. Una empresa que aposta per la sostenibilitat, és una empresa competitiva i reeixida”. Finalment, la corporació no ha volgut marxar-se sense veure l’Alfa d’Or.

La línia d’Ajudes al Foment de la Contractació, s’inclou dins del Programa Municipal d’Ocupació, i la seua posada en marxa persegueix la contractació per part d’empreses situades en l’àmbit territorial d’Onda de persones desocupades empadronades a la ciutat, pertanyents als següents col·lectius: persones amb diversitat funcional igual o superior al 33%; majors de 50 anys; persones sense experiència laboral o que busquen la seua primera ocupació; i majors de 18 anys en risc d’exclusió social.

La quantia de les ajudes varia segons el tipus i duració del contracte, així com el col·lectiu contractat. Les empreses tenen de termini fins al 30 de setembre per a presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica de www.onda.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari