L'Ajuntament d'Onda publica les ajudes per a adequar els habitatges a les necessitats de les persones majors

L'Ajuntament d'Onda publica les ajudes per a adequar els habitatges a les necessitats de les persones majors
22/02/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha convocat una línia d’ajudes perquè les persones majors de 65 anys puguen condicionar les seues llars a les necessitats d’accessibilitat i millorar la seguretat, salubritat, adorn públic i estalvi energètic. Aquesta mesura respon al compromís de l’actual equip de govern per donar solució a les demandes dels majors perquè se’ls ajude a adaptar els seus immobles, ja que molts veïns tenen problemes de mobilitat i viure en una casa no accessible suposa un greu problema.

“Els nostres majors mereixen tota la nostra ajuda perquè puguen condicionar les seues cases i millorar la seua qualitat de vida”, ha apuntat l’alcaldessa, Carmina Ballester.

L’import màxim de l’ajuda serà de 4.000 euros per a habitatges individuals i de 5.000 euros per a edifici plurifamiliar o residencial múltiple.

Aquestes ajudes les podran sol·licitar els propietaris, arrendataris o comunitats de veïns per a aquells habitatges en què estiguen empadronades persones majors de 65 anys. La data per a la presentació de sol·licituds expira el 15 d’octubre de 2020. Així mateix, les bases completes es poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província del dissabte 15 de febrer.

Altres ajudes

En paral·lel, l’Ajuntament també subvencionarà la rehabilitació i pintura de façanes i cobertes en cases situades en el Centre Històric Protegit així com per a costejar l’Informe d’avaluació de les edificacions, obligat per a aquells habitatges de més de 50 anys d’antiguitat, amb ajudes de 500 euros per a edificis plurifamiliars o residencials múltiples i de 300 euros per a habitatges individuals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari